Zdravo majki, za 1 mesef malava ke mi polnit 1 godina i sakam da se otkazam od HIPP veke da preminime na kravjo mleko. Sakav da ve prasam koj mi go...
Za Za koj doktor potocno mislite?
Дали на цела улошка ставаше од ациди борици? Или само на горниот дел
Женски ми треба совет. Крајот на месецов се селиме во странство, син ми е прваче на 20ти треба да почнат на училиште нели, е сега сум во мисла дали...
Сладолед :doh:
I'm sorry but, Возраста сама по себе не е ни болест, ни квалификација. Не велам дека 90-годишни треба секогаш да владеат, но да се каже дека 40 и...
Интересно време живееме. Ако вежбаш, внимаваш шо јадиш и сакаш да си здрав за да не те лечат доктори кои завршуваат факултет со ChatGPT, автоматски...
I jas se otkazav od new born radi pristapot na doktorot, nikakva empatija so mnogu ranliva kategorija na pacienti :(
Надвор крв капе, ете толку многу е ладно :worried:
Па не можам да одгатнам што точно има средниот слој, зошто би прашувала инаку. Ако знае некоја нека каже со што би можела да го добијам филот во...
Се ќе разберам, али машко во надувана зимска јакна ко меур пред пукање и цевка фармерка, никогаш.
Јасна работа
Дефинитивно се албанци.
Еве иницијали од сите: Утврдено е дека возачот С.С. (18 ) и неговиот татко Б.С. (45), со помош на Ш.П. (45) и А.Ј.(53) од Скопје, ја напуштиле...
[ATTACH]
Па да, они гледаат да си го бранат бизнисот, сигурно нема да признаат некоја грешка. И гледаат максимално колку што можат профит да направат. Се...
Za koj dr vo New born e muabetot,?
Хансен, другиов не го знам (одамна немам гледано ракомет) Шлаг и чоколаден прелив со јагоди или со банани?
По сликава вака, изгледа дека лесно можат да се воочат составите. Најдоле пандишпан, па мармалад, па шлаг. Единствено тоа сосот може да е нешто што...
Separate names with a comma.