Затоа што е ова познат феномен - еднаш жртва, а потоа станува насилник. Од површни навредувања до посериозни работи, постои и е многу интересно како...
По колку даваш од прашокот?
Не ме сфаќај погрешно и на нас педијатарот прво тој совет го даде и проба да го отвори, реков не, уште тоа ми фали. Знам дека прв пат родители...
[ATTACH] [SPOILER] @CameliaMiller hardcopy или пдф се книгиве? Многу сакам приказни за Персија, ама ретко наоѓам кај нас.
Мачорот работи во царинската служба и бара мито редовно. Не знам кај да го пријавам. :| [ATTACH]
Јас ги одбрав нив по препорака на блиски луѓе, и баш заради моментот дека пристапот им е прво како на психолог, а после на специјалист. Утре сум пак...
@Mrs. right Абе очекувањата дека надворешната промена автоматски ќе доведе и до внатрешна промена/просветлување се баш тоа, само очекувања :D А...
Ти го препорача педијатар? И јас барам нешто за имунитет, ама читам за киндер имуно, вика над 2 години.
[ATTACH] И јас дневна опремив идентично со препораката од chatgpt и купував од тоа што ми даде за примери. Така најдов нешто намалено, нешто не ама...
Гледам ама викам да не сум грешка
50
Најблиски: родители, брат/сестра и кумови 8-9 души сме.
Ама, нели очекуваме да се подобри човекот? Да стане попозитивен, подобра личност, да се просветли? Еве не ми е јасно како може таа толку позитивна...
На цела. И за раната и за хемороидите.
Ne e aplikacija na ova dm sajtot imaat kalendar pa tami si gledam
@Mrs. right Секако дека секоја промена може да ни влијае врз перцепцијата што ја имаме за себе (tumbleweed) И тоа не само за тежината, туку општо,...
Како што ветив, да ја напишам мојата приказна како еден од најубавите спомени што некогаш ќе ми останат во сеќавање. 41+4 дена, договорена да ме...
Не сонцке, никогаш, не отворам на непознати луѓе со црни мантили. Не верувам во тие ритуали што дебело се наплаќаат. Не верувам дека Бог, доколку...
Јас не повраќам ама тежина ми е и само нешто суво така ако каснам.Цела ден ми е така нема врска дали е сабајле или поручек. Земав Кожувчанка со лимон...
Epa doktorive neka si gi frlat diplomite ! Ama toa e se nepismeno napikano so vrski taka 90 posto baraat rabota , na strinkata sinot kerkata .
Separate names with a comma.