Знам, во право си. Ради децата, не дека шетам од што сакам. И, камо да беа само бош муабети :mm:
Има многу примери каде што оригиналниот филм е подобар од новиот римејк, макар што вториов изобилува со специјални ефекти и што се не. Пример сега...
Еве најулава мајка овде, првото дете за вечерно искачање неуспешно го оставив 3 месеци пред да направи 2 години на мм, а успешно 2 кога имаше, на...
[ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Доени бебиња ги оставаа на 4 месеци? Секоја чест, мојот е 10 месеци и сеуште не е оставен пошто се буди и се фрла наназад ако не добие града...
Шетања или развод а? Нека се трпи ке глумиме по интернет среќен МРАК, ама зимувања и мориња ке има цццц, луѓе деф вредностите на сопствениот живот ви...
И што се случува со тој што ќе пие од таква вода? Тоа сепак се магии, играње со енергии.
Здраво, Ми треба препорака за приватна градинка. Милион информации слушнав на различни страни, и никако не знам која е точна. Ќеркичката има 15...
Ништо не е само се исплашило. И мене вчера ми падна 6.5 м е Од кревет директ на глава ама со второ веќе уходан си :worried: ;( Нема ни џумка ниту...
Па еве како особа што доела 1 год само со нив со првото дете без ич ад да дадам, а со ова све живо направив од нервози, молзење ќе ти кажам мое...
Има теми Спомени од моето детство и Југословенски дизајн, ако нешто од тоа одговара на идејата што ја имаш.
Постои ли тема како онаа група ретро ризница на фб? Каде што се дискутира за ретро цртани, филмови, мода, предмети кои ги поседуваме, нешто у тој...
Некогаш е подобро да си сам, од колку во лош брак, или лоша врска, верувај све е со причина, те чува Господ за убаво нешто, а не за лоши работи.
Сите си имаат некој...кој дечко,сопруг,маж,жена ,девојка,деца.Јас немам никој до себе одамна. Мачката дури ми бега кога сакам да ја милувам .Од што...
Леле со пеглањето кога ќе ми текни на почеток свекрва ми се пеглаше од бебе, од чорапи до лигавчиња, мене нерва ме фаќаше од хормони, оти ми се...
Здраво ти го пишав ова, но сакам и тука да го споделам затоа што мислам ќе помогне и на други Сочувствувам со тебе за тоа што го искусуваш на...
Јас до 4м пеглав сега само новите алишта еднаш и толку. Од сушара здиплени право во плакарче :$ Во сушара на 30 ги сушам 4 саати и толку се кога ги...
Вчера 6+++ Д: авокадо + крушка + амарант Р: микс зелњнчукова од baby love + ориз
Vo Remedika kaj koj ja pravese
Separate names with a comma.