Во еурофарм аптеки имаат календари со верски празници.
[ATTACH]
Од обуча метро, за колку дена стигаат нарачките?
Fala na odgovor
Survival/Folk Horror thrillers [ATTACH]
Od utre i jas sum na dieta. Premnogu se zdebeliv za 10godini 20kg kaciv. Se izvinuvam za latinica od mob sum neam mk podrska
Јас имам лошо искуство со Филип. Незаинтересиран доктор
Ако немаш горе, нема да им дадат од доле? Децата од сабајле ќе јадат во училиште, попладне дома со тебе манџа и готово. Овде едно чудо жени ти...
Имате некој апартман предлог близу до Рила ? Некако најпогодено ми е за со децава се ми е тука , ама хотелите прескапи машала
Мислењата на темата и од двете страни be like :D [IMG] Не се знае кој повеќе се нервира :D Енивејс, свртев на првата страна да прочитам од...
Заштитете се луѓе сите, за ваше добро: [MEDIA]
Дали некој успеал да најде работа на пола работно време во последниов период?
И јас, штом е со Сидни! Не се испуштаат овие ц*цки8):inlove: Аманда ми е шармантна исто.
[ATTACH] [ATTACH]
Секој што намерно чува питбул, стафорд и слични потенцијално опасни раси као миленик и не за некоја професионална намена, НЕ сака кучиња. Да, од...
Мајка да не доби циклус или имаш за добивање? Вкусот на млекото се менува од циклусот, така да може и да е до тоа. Кај мене подолго траеше, скоро...
Kakvo e moreto vo side? I dali nekoj bil vo club nena hotelot. Alanija znam deka e podlaboko i ima dosta karpi.
Па ништо и никогаш нема да функционира ако сите свој гз гледаме и сакаме ред ама за нас самите да не важи.
Separate names with a comma.