Moze br od kostadinka
[ATTACH] Го има ли некој пробано овој шампон?
Ќе пробам утре обавезно
Вечерва Сотир Костов на Тв коментираше како можела Молдавија да биде пред Македонија на европскиот пат, пола била руска, а пола била романска. Ова е...
Користам Loreal Excellence 5.11, но пак повремено знае да си удри на бакарно. Не знам Inoa дали ќе ги покрие белите:wasntme: освен да пробам...
Според мене, Слободата на еден завршува таму каде што започнува здравјето на друг. Ова се подразбира, треба да е common sense. Но, еве и покрај што...
[ATTACH]
Хусеин од Пагаруша
[IMG] Се распив чај секој ден ради овој. :D Треба да се пробаат и другите на Подравка.
Iskustvo nekoj za turive za 8 mi mart,preporaka za agencija
Girls In Your Town - No Selfie - Anonymous Adult Dating https://SecreLocal.com Womens From Your City - Anonymous Adult Dating - No Selfie
Тука се растопи снегот. Минатата недела децава спомнаа дека можно е да не одат на училиште оваа недела ако има снег. Ама нема најава за снег. Цела...
Zdravo, Ve molam za preporaka za operacija na varikocela so mikrohirurska tehnika. Kade I kaj koj doktor ste pravele? Ima li podobruvanje vo...
Го поддржувам законот. Ако може во ЕУ државите да се почитува, може и во Мк. Тука во Ге во сите кафичи и ресторани кај што сум била, забрането е...
Таков натура био земав. Од малите пакување, па секогаш ново и отварав. За сирење искрено ич не ми текнува. Гоуда ако не давав. Поима немам. Гледај да...
Bodyshop i chatGPT [ATTACH]
Здраво на сите, барам фирма за изработка на кујна па ме интересираше дали има некој да сподели искуство со Urban Gallery Тетово или да препорача...
Сега ние непушачите седиме дома оти инаку вие не трудете нас.
Separate names with a comma.