Ne se luti sto iskreno ke ti odgovoram od zenski aspekt. Prvo takov nastap na prv dejt Ili na pocetok od druzba nie zenskite ne ocekuvame,...
По 4 пати дремки од 15 до 30 минути, еве сега стана во 4.30 и не сака да спие. Не ми останува ништо друго освен да се помирам дека такво е детето.
Ок де ти не, друг ќе даде. Тоа значи дека место децава да ни се пикаат по 30 во група ќе бидат редуцирани, поквалитетна настава ќе имаат, подобра...
Зошто тоа донесе 21 век .А јас кога би бирала би имала само негово дете ,од првиот мој дечко и брак со него но доколку и тој го сака тоа . Зошто...
Да, скоковите во развој се исти по недели како и кај терминските бебиња, а претпоставувам и регресијата на сон. Само моторичкиот развој е според...
Даниел Деј Луис останува актерот кој на филмското платно најдобро одигра психопат (во Gangs of New York), покрај социопат (во There Will Be Blood).
Frederic March како Филип II Македонски во филмот Alexander the Great од 1956. Каков доајен, колкава емоција на татко кој не оти нејќе, ами се плаши...
Kiss: Christina Aguilera Marry: Britney Kill: P!nk Beyonce, Lana Del Rey, Ariana Grande
Излегов со едно девојче после толку договарање и од нејзина страна одлагање со изговори а јас искрено и реков на почеток на тебе сметам вака и вака и...
Kiss - Shakira Marry - Miley Kill - Taylor Britney, Christina Aguilera, P!nk
Dali nekoja majka na GAK ja imaat inducirano so foli kateter odnosno balon?Ako moze da spodeli iskustvo.Blagodaram:l:
Dali uste nekoja majka na GAK ja imaat inducirano so foli kateter odnosno balon?Ako moze da spodeli iskustvo.Blagodaram:l:
Зошто живеете со нив и зошто не се иселите?
Јулија
(lalala)
Shakira, Miley Cyrus, Taylor Swift
Zdravo zenskii,so maz mi sme vo brak veke 3godini a bevme vo vrska 7godini odnosno od deca sme zaedno dodeka bevme vo vrska se bese super patuvavme...
Heyy da ve prasham so koja agencija imate odeno na shoping vo Solun (ednodnevni ekskurzii) od Skopje?
Кирил
Kate
Separate names with a comma.