Изгуглав, во 2018 се измените и од тогаш машала сегде се пуши. Значи од 2010 до 2018 никаде не е дозволено а во 2018 тој закон е сменет и е дозволено...
Не знам за пудрава. Мојот пост се однесуваше на членката што ја цитирав. За скроз други пудри збориме.
Сосема ок е да имаш такво мислење, сепак секој различно ги доживува, ги гледа филмовите, на некој еден филм ќе му се допадне на некој не, друг ќе...
[ATTACH]
4ри, само преку ден.
Majki ve molam ako nekoja imate iskustvo ili vasa bliska licnost, vo situacija na predvremeno poroduvanje dali ste zadovolni od negata na bebeto vo...
Мајки од 8 ден требаше да се почне со суплементи за бебе витамин Д
Zdravo dali ima nekoj od vas sto ima broj od Mare Petrovec i dali ima ideno nekoj kaj taa zena za gledanje?
Дада Елена somewhere right now, првпат и она слуша за приказната :D[ATTACH]
Не, мислам дека ќе е топло за скафандер. Скафандер на минус би ставила. Вака облечи го и јорганче/ќебе ... ама во момент ќе процениш како си ти плус...
Да не вади заби? Инаку 37.2 не е температура, нормална е до 37.5 кај бебиња.
Колку подои на ден имавте на 8 месеци?
Баш убав ден денес имав, ама сега една порака пак ми смени расположение (во новата година се надевав дека нема да има вакви работи, ама очигледно не...
Пак ќе кажам, се спасила девојката.:D Сега уште и ние од форумов ќе испаднеме криви што те одбила, а ти вака добар момак со бесплатен кур.
Не знам, самата апликација им бараше + да се потпишам :)))))
Еве ме и мене..мислам темпирана бомба сум од 300 емоции :drunk: чекам ден на добивање :x
Здраво колеги! Може ли некој да сподели искуство за меѓународни финансии, од каде сте учеле и дали е тешко? Вондредна сум и не можам да ги слушам...
Separate names with a comma.