Devojki aj dobro vecer edno prasanje posledna mensteuacija mi e na 26 dekemvri e sega pred dva dena osetiv bolki mnogu vo kicma i vo jajnicite dole...
[MEDIA]
Добро вечер мамички, долго време ве читам и дојде времето да се приклучам и јас на темата Прва бременост ми е и цела сум испаничена. Елем, прв...
Мислам дека болките се нормални јас ги имав и после позитивен тест
Јас некако во главава ми стои прв роденден до 15месеци за крај … тоа би било јуни-септ летово… којзнае дали ќе имам млеко дотогаш или пак дали воошто...
Јас терав долго со бели звуци и проблем со спиење немал. Ама и пратев колку треба да е буден. Ако требаше во 3 да спие, ние во 3 бевме дома без...
Моево бебе 5 месеци еве сега во недела.. луѓе уште дневните дремки само во раце ги спие... нема шанси на кревет. И да ја оставам заспиена на кревет,...
Nekoj sto zavrsil istorija na filozofski(ukim) da kaze kako e(ili arheologija)
Другарка се има шминкано кај Дадар и не беше нешто задоволна. Не и издржа шминката така што многу подобар избор е Дина. Станче е одличен, мене ми...
Најдобри Улоги Крис Еванс во Гифтед, Највс Аут, Панкрч и Пуш. Ежење! Маестрално одиграни улоги. Килијан Марфи во Опенхајмер. Морничаво добар. Да...
Филмот е чиста 10-ка, препорака до кој и да ја чита темава, а сака крими трилери, притоа не го гледал. За Шарлиз Терон тука ќе пишев...
А бројчињата како се? Одговараат на тој што си го носиш, така?
Separate names with a comma.