Ја гледа ли некоја новата на сител? Смејството? Да ми даде вовед, бидејќи не ја почнав од почеток..
Дали некој знае каде можам да ја најдам Додир Свиле од Балашевиќ во Македонија исклучиво? Или пак, дали доколку некој ја има, да сака да ми ја...
Дали некој до сега користел спреј за превенција од мигрени Ремиг?
@FriendOfDorothy Заборавив горе да едитирам :pizza: Да се надоврзам, "All the things she said" ми е една од core memory песните од детството, luv...
Маж ми е вклучен уште од сам старт. Спиеме заедно 3 на спална и кога се буди тој тапка по газе јас правам млеко или обратно. Спие со цуце некогаш ја...
Ѕирни го t.A.T.u. ¡20 years later! на јутуб. Зборуваат за целиот маркетинг-концепт кој им бил наметнат од продуцентот, како успеваат да станат...
Љубители на трилери, топла препорака! [ATTACH] Го гледав во Синеплекс, искрено не трепнав, стварно ми се допадна. Психолошки трилер е, релативно...
СДК: Го сонував Том Харди пред некој ден :inlove: [IMG] Мора да е тоа, кој го сонуваш, на тој му недостасуваш, нема друго објаснување :~:
Ова не сум го знаела, но супер чим се активни вака така. :D Тату ми беа the last straw во одлуката за изучување руски. Отсекогаш сум го сакала...
Па да и како што рече членката поназад мајка и жена не е исто и не е ,маж од како ќе се ожени , жената станува побитна од мајката ајде добра ноќ...
https://newz24live.com/koj-e-57-godishniot-gej-pedofil-za-kogo-zboruva-tselo-negotino-go-poznavavme-beshe-semejna-lichnost-ne-beshe-konflikten/?fbclid...
мезе
Ама тоа ти, таа еве прашува, иако и јас и пишав погоре што мислам. Сепак таа си знае најдобро, не е мала.
Јас овој не би го трпела 2 мин не па да му објаснувам што треба а што не, тој самиот треба да знае дека кога ќе се ожени дека жената е на прво место...
Оооо душа, јас сум исто јарец, мислев дека правилата ми се ради ОКП, значи хороскопот е крив. Жртви сме на хороскопскиот знак. Другарка ми вели дека...
Ништо ново и невидено до сега, го прави истото се тоа шо го правеа и неговите претходници, уништуваат и ограбуваат туѓи држави за дебелите американци...
Да озбилно, која атракција ќе беа. За другиве ич не ми текнува дека настапувале, ама не ме изненадува.
od Landov reklamive 15 min gi slusam:clap::fubar:
Од каде пижамите?
Озбилно? Знам дека Sugababes имаа во Скопје концерт и тоа на плоштад.:lol: Јулија (црнката) влегува у политика, во партијата на Путин, не успева да...
Separate names with a comma.