Досега само еднаш го пробав одлично ми ги направи цената околу 150 евра на попуст
Доиш или е на ад? И преку ден какви дремки има? Пиши ми ја рутината цела како јаде и станува , ако можам со споредба од првото дете да ти помогнам.
Како успеа 27 месеци од дома да не излезеш? :( јас неколку дена ако не излезам од дома паника ме фаќа да не неизлезам никогаш :( иначе и јас се...
4месеци пп тек сега успевам да влезам во некои фармерки 38 8) Другите што се помал крој ќе почекаат уште малку:$:$
Јас не сум земала боледување ко боледување зашо такво нешо нема кај мене у фирма ама имам кажано дека ми е дојдено превише и дека ќе земам 2 слободни...
Како се наближува крајот, така едвај чекам да можам си ги облечам старите алишта :D Ми фали да си се вратам на себе, почнаа да ми недостигаат некои...
[ATTACH]
Здраво, дали некоја од вас знае за редовен превоз до Маврово? Комбиња/автобуси? Не наоѓам многу на интернет…
Фала ви на сите за гласовите:inlove:Се ближат водици па може некоја фотографија во врска со тоа на пример од село кој слави водици,фрлање крст...
Капка ад се нема напиено, па во болница лежевме. Те молам не си ставај на срце вакви работи. Да е живо, здраво и ти со него, се останато е небитно и...
Официјално го достигнав врвот на тоа дека веќе не можам.Психички и физички попуштив.10 месеци со рутини со пратење ww со се по планови ,преку ден е...
Ти не треба да си во спална, те осеќа тебе.
Само да кажам дека автоматски ми се крева притисок кога маж ми се игра со бебе на подлога – седи на телефон, а со една рака и мрда со играчка пред...
Да. Зашто да ти е страм? Ќе си земеш. Мене психијатарот ми дава , до дега за 10 години 2 пати сум земала за тоа. Не се срамам воопшто. Аман бе 2026...
Вежбав вчера и сабајле станав цела воспалена. И сега се мислам дали вечер пак да вежбам др мускули или да баталам и да не бидам карактер...
Како што прочитав дел сватив дека никој од дома не излегува за да се забавува. Ако не запали цигара нема да му е забавно па мора да излезе со друштво...
Не треба да се срамиш и да бегаш. Ти си таа што си и толку, што побрзо го прифатиш, толку полесно ќе го надминеш. Највише од тоа патиме, што ќе речат...
Најчесто кај нас пушачкиот и непошучакиот дел се одделени со еден мал порстор., или евентуално внатре-надвор покриено со отворени врати. Јас како...
Separate names with a comma.