Мене ми се имаше случено ова, кардиологот ми рече да се напивам хелекс од 0,25 и од стресови и нервози да бегам, ама ајде бегај да те видам.
Zdravo, vcera na pregled doktorot mi najde dve lakuni od po 2cm , pricina mi rece visok pritisok. 27+2 sum , serklaz i pijam metildopa. Mi rece deka...
I mene mi bese sumjivo , no pisev so devojce sto si dojde pred 1 nedela od Paris i bese preku niv. Imaat i vpecatoci od klienti.
Која е цената за месец во Green House? Знам дека немаат потреба, меѓутоа јас веќе нецела година балансирам со мојата работа. Малку ми е сулудо да...
Хороскопскиот знак нема апсолутно никаква врска со вашите постапки и карактери.
Dlabocko e ili kako vo grcija ima del sto e plitko?
Согласно законската регулатива, школото е должно да бара. Таа регулатива е иста уште од бивша Југославија. Исто така согласно регулативата школото...
Тоа го викам 10 месеци и не дека не станало подобро,подобро е ама не можам со тоа што немам сон не функционирам.Се осеќам неблагодарно кон детето што...
[ATTACH]
Искуства со шампоните и регенераторите на Rossen, конкретно со овој сет? [ATTACH]
Даа, отсекогаш сум се воодушевувала не тие мајки што биле средени дотерани што се грижеле за себе како го постигнуваат тоа. Знам дека е многу тешко...
Јарец што почитува и сака правила е исклучок. :D Инаку, знакот е лош. Неморални и несериозни се. Полни со негативна енергија. Не можеш да им довериш...
Здраво дали уписот на презапишани студенти на втор семестар е исто како прв семестар?
Имаме дискутирано на оваа тема, низ многу слично искуство поминав на мои 24 години. Овие витамини опуштаат нервен систем и мускулатура. Мене дури и...
Не се уште, вчера купував.
@Stone Мајка чекај малку бе, земи здив... Толку си имаш ставено на глава дека е тешко што дури мислам дека и самата со креираш товар кој го вчечеш....
Искрено на твое место да сум јас би му префрлила и би се налутила! Ајде телефон да и купи молам, се оправдува, ама кола? Треба прво преоритет да му е...
Витамин Б6 и магнезиум зимај секој ден
Separate names with a comma.