Ако не сакаш бебе да ти "плива" во облеката, земи неколку 56ки (3-4 за почеток). Секако, можеш и поголемо бројче, па ќе ги искористиш понатаму.
2 години и 7 месеци Тежина 13.100кг Висина 93цм Обувки 24-25
Од кога почнавте да ги возите во седиштето свртени нанапред да гледаат?
Аууу како па да не, каков срам од жалење. Па што мислиш ти како дојдов јас до овде? :D Да ми читаш стари мислења, кога прв пат станав мајка, секое...
Не сме многу исти, може малку ама и доста сме различни. Нема врска до толку знакот за одма со некој да не се слагаш. Не можеш да процениш некој...
Извинете, малку ќе ви се умешам во муабетот ама да го споделам и јас моето искуство, може ќе е од помош. Јас карпал тунел синдром добив пред околу 5...
Јас почнав да верувам уште во основно кога ни ги даваа тие списанијата,не знам како се викаа, и во хороскопот ми пишуваше дека ќе одговарам по...
Околу спална перници, ќебиња стави. И тоа правам. Она спие, мене ми се оду во тоалет. Морам. Сега и сама се симнува веќе. Околу годинката научи,...
Јас сум многу комуникативна , стварам лесно контакти . Ама некогаш социјалната батерија ми е така празна , да неможам сама со себе не па со некој да...
Не зборувајте глупости за јарците, најдобар и најпринципиелен знак! Вие што не можете да се разберете со јарец веројатно до вас е, не си држите на...
Ако имаш месо воведено, комбинирај ја секоја од намирнициве со месо. Можеш и болоњезе со тестенини. Јајце ако имаш воведено со спанаќ.
Девојки кажете ми вие што сте со киселини секој ден ли пиете нешто, оваа моево не се трпи насабајле и така итака ама веќе навечер...
Честитки @Marge да ви биде полн новиот дом со радост и смеа:f:
Многу ти фала за мотивацијата.Те читам и ти се дивам на мајндсетот што го имаш,дури и срам ми е ја со едно што се жалам.Ама тешко е јбг...некад...
На шпикозните од Next нема бројче, пишува 4.5 кг од 0-1 месец и 56 цм. Ова би одговарало на 56ка бројче или? Се мислам која големина да земам, дали...
Немам плата земено три месеци и немам осигурување никакво од 30.11. Дали ако се префрлам со осигурување од сопругот, потака ако ми треба породилно...
Anyone? :) @MariaBouli какви ужинки ќе и даваш на бебка?
Значи рано е на 8.5м грав да дадам... Немам идеи за ручек, се едно исто вртам, грашок, леќа, боранија, компир, ориз, тиква... Што друго може да се...
Спиењето до тебе има бенефити, ама уште повеќе ризици. Така што е далеку од тренд и ако не е сигурна дека бебето ќе биде безбедно подобро да не...
Прво смири се. Второ нит прва нит последна со вишок килограми си, што била бремена и родила. Ќе си одиш на преглед и ќе слушаш доктор.
Separate names with a comma.