Тоа е мој личен став и како јас гледам на работите, не знам од каде заклучи дека те судам и осудувам за нешто, не може да се напише мислење а некој...
[MEDIA]
Си листав во стар тефтер и си најдов цитат кој низ годините циркулирал во неколку верзии. Убаво ме потсети дека никогаш не треба да престанам со...
Еј, а од Лорд оф Мисрул останува ли зелено по облека?
Син на мајка убав прв пат со пеленски осип, али опасен осип. Трае долго, па вметнавме кортико, Канестен со Декотал дете се откорна од плачење, го...
Јас пак ќе кажам, се тргнува од тие лажни инста и тик ток светови, премногу се огледувате на странски мајки кои имаат 24/7 помош или не готват, не...
Во ова сценарио едната страна добива нови позиции (Венецуела, Иран, Гренланд), другата само го замрзнува она што веќе донекаде го има (20% од...
На синко мајкин на 5ипол му падна првото запче и многу бргу сите се сменија. Има скоро 10 и сите му се сменети. Инаку да, бавно растат. Нема некој...
Додека шоуто трае за пред светот, западот си гази. Гренланд мај ес. Дедоларизацијата до кај е? @Realist1 нешто како и профил да избриша, појде...
Не велам дека Бајден не беше сенилен, ама и овој е доста отиден. [MEDIA] [MEDIA] Има еден куп други видеа на Инстаграм и цели теми на реддит.
Кога бебето ќе тргне во градинка ќе го будиш во исто време?Таму во исто време јадат?Ок фала многу.Заврши темата на роботи тука. Мене ми одговарало...
ти ја прикачувам мојата кога не беше уште готова како инспирација, ист е просторот, ако сакаш ќе ти пуштам слика и готова :D [ATTACH]
41.066
Со вторава бременост до сега немам таков проблем. Од утре сум 22 недела. Со првата имав уште од првиот скрининг 'лесно намалена плодова', така бар...
Го помеша со сенилниот Бајден. :D Трамп нема знаци на деменција, само е алчен будала.
од 0-1 мислам дека се 50ки, да си земеш од 0-3, не купувај многу мали бројчиња, мн брзо се надраснуваат првите
Човек со деменција не може наједноставни работи да изврши, не па вакви заврзлами во цел свет да прави. Ако имаше деменција поубаво ќе беше за нас,...
ни јас не разбирам како им успева да заспијат дете кога не му се спие, никад не ми било јасно, сум пробала, не бива.... :drunk::drunk::drunk: @Stone...
Хмм не се разбирам, ама еве што пишува: Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme A10 10-2 Ultra Ash Blonde - Ултра пепелаво руса фарба за коса Ефект...
Здраво, син ми во април ќе прави 3 години Знае да изговори неколку зборчиња, разбира се, емитира, прави ономатопеја Е Сега ме интересира ако почне да...
Separate names with a comma.