Не, направив едно чудо испитувања на разно разни вируси немав ништо. На крај ми рекоа може таква ти е бременоста. Фала Богу се заврши како што треба.
Ништо што давав не помагаше,се оправи кога почнав да давам цинк со витамин Ц и тоа на Хелтеид Цинковит Ц го крена најбрзо. Моево имаше мислам 4...
Од А до Ш зборовите преточни,се надевам и дека други мајки кои ги мачат истиве и слични работи ќе им помогне оваа поддршка.Мора да идат подобри...
Онака пишав. Не дека читам Библија или сл. За да читам морам да сум психички спремна, а не сум.
Loco croco имаш, офис плус.
41.067
@Stone и ние слично функционираме т.е си имаме рутина што ја тераме, зошто баш од што го следам детето согледувам дека рутина и предвидливост и прија...
Инаку ме интересираше во што им ги ставате нивните работи кога одите надвор, некако веќе торбата што и е од новороденче ми е голема пошо не ни носам...
Фала ти, ако ми притреба наредно ќе знам. Тогаш зедов мустела 123 и му помина за еден ден, можеби дека ептен малку беше.
Мене не ми е јасно зошто бебево мое почна да станува толку често навечер значи на 3 саати станува за млеко, а до сега само еднаш стануваше во 5...
Овесна каша со банана, боровинки и мед [ATTACH]
Дали даваше нешто за кревање на имунитет? како го поминавте периoдот? пошто ние глава не кренавме од октомври и онака зашто прв пат тргнаа у градинка...
Колку гости имавте вие ? За колку гости би бил идеален Парк ?
Мало е твоето, за 1 мин измиено. Под чешма газето и измиј. Под мишки држиш и миеш. Сушиш со тапкање и убаво од кремата ставаш.
Уживај таман работа, ја земавме да, малце доцнеа ама ништо страшно се извинија неколку пати
Црвен грав е подобар од бел? Мислев бел како за нас да и давам. Црвениот не го користам ич за нас.
[ATTACH] [ATTACH]
Пробај со судо крем... или подобра опција Флогоцид маст од ветеринарна аптека. Проверено и помага 100%.
[ATTACH]
Не би требало да плаќаш царина на таа сума, нас 90 евра се плаќа царина, над 20 се плаќа само ддв, освен ако не смениле закон во меѓувреме. Пробај...
Separate names with a comma.