1. Love in the edge of divorce (limited series) 9/10 2. Dynamite kiss (miniseries) 9/10 3. Lover merman (limited series) 7/10
Исто и мојата во 18:00 или 18:30 вечера, во 20:30 цица. Па за вечера секако по малце формула се додава. Барем мене за гриз ми иде само 60 мл, а за...
Дали некоја го пробала виралниот „рецепт“ за чизкејк со грчки јогурт? Ми излезе пред некој ден Инстаграм рил. Во канче грчки јогурт се редат Лотус...
Ако ептен ми е ладно убавезно клавам чорапи за спиење. А некогаш ептен ќе ми се спие и дури и малце да ми се ладни нозете не можам да заспијам па си...
1. Me before you (2016) 9/10 2. Wonderland (2024) 7/10
A so c vitamin I sampon moze da izvadam plava farba I da mi se vrati crnata kosa ili ne ?
Не знам точно. Мислам дека комисиските испити се поскапи од редовните. Види што ќе ти даде е-индекс.
[ATTACH]
Никогаш не сум јадела со рафаело, ама звучи превкусно. Баш би сакала некој ден да ја пробам. Аууу, денес дамите имаат предност. Еве предлог од мене...
Пробај го во наредна прилика, супер е овој со малини. Мирисот му е фантазија! :inlove: Супер штом има и ваква опција од Алверде. Би му дала шанса...
Скопје 2026: Продаваме луксузен стан во Даме Груев: 3500€ квадрат, плус паркинг место 25 000€ Паркинг местото: [SPOILER]
Како функционирало не знам, ама функционираше саат ипол за него веќе беше успивање и ноќе имав проблем. Поготово вториот пат ако спиел над 45м. Имав...
Чат Гпт убаво ти сложил ,ама не ме прочита мене .Тоа што некои забегале не е вера,туку само интерпретација на ОНА ШТО НИВ ИМ ОДГОВАРА .За тоа некој...
Nema tuka nikakva ljubov, ima licemerstvo
Separate names with a comma.