Убав милфеј, освен палма
Здраво, Барам совет или насока. Пред околу еден месец ми почна проблемов. Се сеќавам денот беше сосема нормален и имав со мене енергетски пијалак....
После скоро една деценија Xiaomi, време е за ново поглавје :*: [ATTACH]
По препорака на ортопед од 4,5 месеци под агол од 45 и малку да го седнувам и дома под тој агол. Некако не му го погодувам тој агол дома па не сака...
Јавен простор како да заслушнав.. Не знам што е планов, за тоа прашав..
Ништо од ова не е ,,објект,, ако се водиме според уводот во темава, освен на автобуска постојка и пред објекти со деца, никаде не видов забрана за...
Здраво, за жал и јас го имав истиот проблем со FedEx и по долги расправања си платив 2100 денари... Овие пари FedEx ги наплаќа како шпедициски...
Девица у хороскоп рековме?:wasntme: :D
Возбудливо ми е кога има турбуленции во авион, како да сум на roller coaster...
Патолошко предолжуваат до 45 пред термин, после отвараат трудничко но ако имаш одмор можеш да го користиш
Не се сеќирај. Одеднаш ќе ја направи промената. Секое бебе е различно, и кога ке е спремно ќе почне и со тоа Мојот како не се вртеше одеднаш почна ,...
[ATTACH]
[SPOILER]
Сум за законов, во смисла, да не се пуши внатре, на постројка, во школски двор или градинка.. Ама, во двор на фабрика, важи и за таму?? Зошто? Сите...
41.071
Јас ја имам, супер е. И малото ја обожава.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Не се лажи Ова е само реклама
1. A house without windows - Nadia Hashimi 5/5 2. My name is Red - Orhan Pamuk 4/5
@KiT жал ми е за ситуацијата и со сопругот и со родителите твои. Бидејќи сум сам со две деца, мислам дека 600 700 евра месечно и притоа кирија, се...
Separate names with a comma.