Лани зимото исто имаше, до дерматолог стасавме. Со цинк само полошо се прави. Ни препиша комбинации од канестен, белогент и ациди борици (се меша се...
Серијава His and Hers каков пресврт имаше на крајј :o I like it
Мене како што ми кажаа, од 01.10.2025 на сите родилки веќе им даваат или спинал или епидурал. Мислам дека нема врска кај кој доктор си, сите...
Ќерка ми, ми удри клоца во стомакот, поточно горе кај реброто, не бе заболе воопшто некако беше тап удар при облркување, ни сега немам никаква болка,...
На 4+, педијатар тогаш ни рече да почнеме на 45 во количка и да го седнуваме на 45
[ATTACH]
Ќерка ми, 4 ипол год.: "сонцето ќе го тргне ладното, ќе го фрли во ѓубре, ќе се врати назад на небото и сонцето ќе свети. И тогаш ќе може да одиме на...
Или новите Патос чипсови.
Супер е јас го користам, доста практично
Не, со подебела хартија за скицирање е (100g/m2).
I jas zedov vakva, kerka mi ja obozava, interesno i e deka ima i tajmer i sekogas vika e sega se cisti :D vo zegin ja imase so dve zanenski glavi...
Чекај не сум ти кажала :rofl: нели пишувавме да почнеме. Се јавив и ми рече важи само до 16h, викам која мајка со мало бебе може да вежба наутро кога...
Не треба ништо да напрајш сега во моментов е мало. Можеш од 9-10месеци тоа да практикуваш. Многу ти е мало бебето за да ме сфатиш, плус па браво и за...
[IMG] Ако ти е за задржување на бојата, овие ти ги препорачувам
Мене некако порано ми доаѓа некој ден, порано точно на 28дена сега на 25-6, добив пред ќерка ми да направи 4месеци
Др Станка Танчева, ептен кул и посветена секогаш достапна
Мојата на 6ипол месеци седна, без поддршка, со полни 7 веќе почна да лази а еве на 8ипол месеци буквално на се што ќе најде се исправа и стои. Додека...
Скоро се фарбав црна, може ли да ми препорачате добар шампон и регенератор за фарбана коса? Досега го користев Лореал лилаковиот purifying и е врв за...
Separate names with a comma.