За еден ден не може да се научи дете, ќе се помочува неколку дена во гаќи и ќе научи дека не треба и ќе почне да кажува. На почеток прашувајте го и...
:rofl: 2 год и 2 месеци има па уште паѓа кога ќе се затрча ти па сакаш да трчала твојата :D и јас тогаш нарачав, кога почна сама, 5 чекори 5 ама не...
Едвај чекам да воведат за ајкосите да не се пушат во игротеки, ресторани и канцеларии. Јас трпам, детево ми трпи ради ајкос што смрди одвратно и што...
Можеби грешам, ама имам чувство дека малце погрешно некои од вас ги разбраа мислењата околу запазување ред и структура на денот. Секако, редот се...
Како што им фалат анестезиолози сигурно игра улога и тоа да се случи да нема, да е на итна операција итн... и јас државно не одам главно ради...
Прејака :o
Кога направивте стапалчиња? Бебка се пушта веќе 2 недели, оди по 3-4метра па ќе клекне да одмори или лазејќи завршува на каде тргнала или се исправа...
[ATTACH] Овие помагаат за болка
Мајки, трудници ако имате искуство, ве молам споделете.. Имам гестациски дијабет, приватниот ендокринолог ми даде комбинација од глукофаж апчина 2×1,...
Јас се пораѓав лани кај Афродита, супер пројдов, супер е докторката, опуштена. 2-3 недели при крај ме водеше и Јане бидејќи Афродита беше на одмор,...
Вие со сила си барате причини за развод :|
Дали подарува некоја скафандер за момче, 98см? Фала
Deteto mi e 3 godini, sme probale nrkolku pati da trgneme pampers so eden den, no ne kazuva ne vreme. Znae da otide na solja ili na noksir da mocka...
Sin mi e 3 godini. Ima golem fond na zboruvi poveketo zborovi gi izgovara cisto, pravi dolgi recenici , no zboruva vo treto lice i ne koristi...
Имаат изразен вкус на наут/леблебија и доста се соленки/зачинети. Ако ти смета тоа, веројатно нема да ти се свиѓаат. Мене многу ми се вкусни.
[ATTACH]
Можеби лошо сум се изразила, ќерка ми ме удри додека ја облекував, не бебето :)
Zdravo, dali nekoj pravel bris od grlo (usta) za da se proveri prisustvo na hpv? Kade ima vakvo ispituvanje, kakov upat treba?
Да у право си, кој како си мисли така најдобро нека прави. Тоа што функционирало кај мене кај друг нема. Со лесно на сите да ви спијат децата :)
Сженете си навики или како во секое цивилизирано општество пушете си надвор. Еве прилог колку "не е штетен" никотинот.
Separate names with a comma.