Здраво колеги, ако може да ми кажете мислење за предметиве и кој е најлесен за изборен : Анализа на временски серии Бизнис планирање и...
Да масло за туширање е . Јас го користам зошто имам сува кожа. А исто е добар и за егзема и атопичен дератит. На попуст е сега во Зегин 792 мкд 400...
Поддржувам. Ееее, колку брачни партнери се искористени и меѓусебно се искористуваат! Силувани „духовно“, финансиски, итн., итн. На крајот од денот,...
[ATTACH]
Ова не е тема на муабет тука. И да,ме интересира и сакам да се смени СЕ што не е добро и да се донесе закон и т.н. Треба и да те интересира дека...
[MEDIA]
Мене матичната ми спомна. Битпазар во тоа за развој мислиш? Ако може да споделиш искуство дали е со закажување, како ќе поминете. Се мислам да ги...
Помеѓу Самсунг С25 и Ајфон 16ка што би одбрале?
Imaat denovi od odmor epa neka gi koristat tie ili samo nie budalite cuvame denovi za koga ni trebaat a nekoj ke praka bolno dete i ke si setka za...
Cisto da se osiguram.so drug ....ama ja ke go cekam.21vi ovoj pat sum taka labava dodeka ne dojde ako dojde pa ke vidime :inlove::inlove:
Моника Белучи Гоце Арнаудов или Ефто Пупиновски?
Е, да бе и сега одма ќе се најдат самопрозвани , па што има врска , тоа е заостанато дека машко треба прво да иде итн итн8)
Liv Tyler Анџелина Џоли или Моника Белучи?
Да не случајно купивте некој од овие? И мене ме интересира мислење. Ми треба за во детска за 6 години дете. Ги гледав овие од Алмак и од Вардар мебел...
Gavazova Alicia Sylverstone или Liv Tyler?
Нема глупави прашања :) И јас лежев на лево често, за да не ја оптеретам и вена кава. Иначе ставав перници под нозе, да ми бидат кренати најмногу...
Alan Ritchson Суза Гавазова или Јасмина Мукаетова?
Здраво, може ли да ми посочите згради во градба (завршна фаза оваа година) во влае, козле, хром, кисела вода..? Евентуално нешто старо не повеќе од...
Separate names with a comma.