Pogore pisanoto bese ironicno. A na koj nacin se zagadeni nepusacite nadvor , ili vo park ili na avtobuska ? Ni doma vnatre ne pusam ama izvini nekoj...
Добро глеј, барем си договорил три дејта. И тоа е нешто ;(
Проблемот би рекла дека се базира врз две нешта. Прво, не си излегол на дејт затоа што си поканил само три. Второ, не си излегол на дејт затоа што...
Да све е средено само матичната остана да го среди тоа што не го знаела до сега.
Остај тоа спиењето туку и сексот е подобар со чорапи:D:D
Дали е нормално или треба веднаш да одам во болница? 38 недела сум
[ATTACH] Дали треба да одам во болница или нормално е? 38 недела сум
Па стварно е поразително кога во недостиг на логични аргументи, се прибегнува кон вакви банални и крајно неповрзани споредби. Да се стави знак на...
Јас имав ваква слична случка ама беше маникир, ноктот ми пукна а на другиот нокт ми се разлеа гелот, се вратив ми понудија нов маникир или...
@FriendOfDorothy Have you considered going to jail? :toivo: [ATTACH] Мислам, очигледно е дека не се доволно трудиш, а опции еден куп. Ти удрија...
Длабоко е и има бранови
7. Three to tango 6/10 8. It ends with us 7/10
@Bratot мислам дека предлогот да ја прати Бригита на Гренланд не поминал добро [ATTACH] Наредните 2 недели се клучни(waiting)
Одлично, ти благодарам :)
Не ти треба никаков упат со картонот од испис што ти е од болница со него идеш мислам. Со закажување е секој преглед они одредуваат на колкку месеци...
Пред година време е ова постирано, не знам дали си се пребацила. Во последниве 3 години се има изменета програмата која овозможува (unfortunately)...
Zdravo maliot mi ima opstipacija (zapek) Ima 3 i 2 meseci sto moze da mu davam kako sirup iskustvo ve molam
Здраво. Дали некој знае какви прашања се даваат на фармакологија 2?
I dupelizacite na menadzerite na rab. Mesta, tie pa znaes ona najopasna vrsta se a gi ima mn za zal. Mi se povraka od ova opsestvo i maloumen narod
Кај несовесни па уште и злобни и ограничени |( Ти и таквите ко тебе уште дополнително го загадувате воздухот ако не си знаела :)
Separate names with a comma.