Isto i jas, zemav od loreal sprej za pokrivanje beli, soodvetno na bojata na kosata i iskreno epten vrsi rabota, ima i na syoss mislam. Farbanje mi...
Баш и мене ме интересира :) Неколку пати одам кај нејзе на преглед и вака ептен пријатна докторка е
Се надевам постов ќе го прочитаат што повеќе луѓе за во случај ако дојдат во контакт со овој човек да бегаат што подалеку од него! Се решивме за...
Затоа и јас ја рачунам месец ипол. По менструација термин 29.11 по мерките на ехо 05.12 . Се водам по 05.12 . Фала ти на објаснувањето. Треба да...
Така што ќе почнеш да глумиш (зборуваш, мислиш и чувствуваш) како се да супер. :inlove: Јас што се направив во овие 17 дена во јануари, пробував...
Да извадиш светли прамени, да ја изнијансираш, па нема белото толку да иде до израз. Ама тоа ако ти стои плава, јас на пример не можам тоа да го...
Да од Лидл, 24 евра. Имс и горен дел ама немам слика тоа е 30 евра.
Мамички од кои колички сте задоволни, и дали има некоја што скоро купила како се движат цените
Буквално! Кога и да ми се појави колку личела на мајка и си викам добро бе, како?!? Иста татко и!
@Marge честитки за станот! Сега следува убав период, голем товар од раменици сте тргнале! И ние сме во потрага по стан, искрено мислев ќе оди...
Ако ви се оди до Тасос, преубаво е. Ние лани бевме на 6или7 јуни од овде тргнавме буквално по долги тренерки пошо студеше и врнеше тука имав и земано...
Има на инста Art of beauty пиши ќе ти излезе. Се наоѓа во кисела вода, на почетокот, во на грујо зградата
Има природно кафеава темна и густа коса Последните 2 години имам бели влакна на патецот,а последните 5-6 месеци се премногу Се фарбам на месец ипол...
Точно! Тоа е всушност и коренот на анксиозноста: Самосаботажа! Само со тоа што сме тука и споделуваме искуства, без разлика дали периодов сме...
Здраво, бебето ќе нема кој да го чува по истекот на породилното, па сум во дилема дали градинка од неполни 9 месеци или да барам некоја жена за...
7 месеци и 2 дена сме. Ќе воведам сега месо во исхраната. Кога да воведаме млечни и глутен?
Ни од блиску не сме на врвот, ама далеку од тоа дека сме на дното. Еве имаме странци тука, нека кажат тој детски додаток дали стига за градинка....
Престани да јадеш свињо дебела
Браво за победата на Тина Русева ама не е којзнае каков вокал. Споредбено со други по вакви емисии и натпревари, сум слушнала далеку подобри, ова е...
Не кај мене во Влае,јас дури и сега би им пишала на мејл на Вибер да си знаат
Separate names with a comma.