Posle 2 nedeli se vrativ na rabota,nosev flasteri uste 10 dena,tamponite se vadat na 2-3 den od operacija.Bolki nemav,modrici skoro ic.Neka ne te...
Испитај и феритин. Б12 и Фолна земам на NOW Methyl Folate i Methyl B12. Верувај дека ти е од тоа. Послушај ме, земи среди тоа па ќе видиш разлика....
Уште малку треба на вакцина да го носеме синко. Кога ми кажаа кога треба да одеме, заборавив да прашам која вакцина треба сега после годинката да се...
1. The Good Place (S1-4) 10+/10 2. Man On The Inside (S2) 6.5/10 3. Sean Combs: The Reckoning (limited series) 7.5/10 4. Anne with an E (S1-3) 10+/10...
Да, честитки :f:
јас се поправив 20кг, одма изгубив 10кг ама јас почнав до 52 така да сега сум си таман :)само такс мн целулит имам…
Има, со среќа и со лесно :D
Ова негово незаинтересираност за кола возење мајстори итн не ми делува за зрел маж...КАКО??? Дали тебе те прајча да одиш по мајстори???
ima crta neli
Може и да прогледуваат низ прсти некои градинки додека не избие епидемија, кај син ми во група имаше 2 невакцинирани деца до 4 години одеа, ама кога...
Во 2026 да си посакаме да ни се деси помалку реклами да ни излегват од сите страни, а впрочем да не треба да плаќаме еден куп пари за претплати...
@6utterfly Според мене, вака :f: [SPOILER]
Имам испитано железо. Малце ми е ниско од 8.9 е а мене ми е 7.6 Фолна на долна граница и б12 на долна граница. Можеби кога ќе се средат ќе се средам...
Проза
41.074
Сопругот ја има многу време, сам не знае од кога прв пат се има појавено бидејќи е на грбот. Почна да го чеша, бевме на дерматолог, дадоа маст ама...
Само ако е многу многу ладно со чорапи - инаку без
Забелешка: Богојавленската вода се прска само денеска и утре и може да се пие и ако сме јадени. Во другите денови се пие на гладно и никако не се...
Чудно е што е на еден дел Нешто контактно е Ако е алергија на храна ќе биде по целото тело Можеби нешто ти допрело Кај моето бебе се појави на...
[ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.