Здраво дали ќе може да ми испратиш материјал за Управувачко 1 ? , фалла ти многу….
Можеби имате пишувано но ако може дами пишете од кој прибор сте најзадоволни да не утнам како со шишињата па да ми седи така И која кашички ги...
Samsung s25.
:*: Апсолутно! :*: Скроз е така, ако си му dream girl, ќе го преплива и Ла манш, за тебе. :sun: Затоа не се нафаќајте на ништо помалку од ова. :)
Од омилената спајсица.:sun: [MEDIA]
[MEDIA]
Ауу предобра ееееее :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Дечко ми ми ја сподели пред неколку месеци, и ене ја ми се мота низ Јутјуб, коа ќе ја...
Ни едно ни друго. Не знам како не ве нервира да не моеш песна да си одбереш, да ги меша песните и слично. Премиум ја имав на кратко, не можам да се...
Не ми се случило! Искрено, мене ова не ми е пријатно. Има дневна, кујна, купатило – секогаш може да се најде решение без детето да е присутно. Или...
Како така биопсија или терапија да одбереш . Матичниот гинеколог треба да ти каже кој третман според состојбата е најдобро да се примени. Дали ти...
колку е членарина?
Ти ги обожавам тие очиња :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Маченце мое најслатко :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Baby I Adore You...
Мене па ич не ми паѓа да не се почудам, мислам ми паѓа ама по некое влакно наоѓам како и претходно, дури и претходно повеќе ми паѓала
Немате потреба од конги монги Забава може да направат само гостите присутни на свадбата евентуално дј-от со екстра музика Не ја гледам поентата што...
Јас одма дома влегувам и соблекувам чорапи. Од врата. Не можам сензорно да поднесам чорапи. Зимно време носам ниски чорапи за во патики/чизми. И мора...
Бабата на маж ми (мајка на татко му), случајно по некои документи и извод од родени видовме дека е родум од Осијек, Хрватска. Има ли некаква можност...
5.5 месеци е... сега му дадов да си игра со лажичка па да видиме утре како ќе понаша:(
Здраво. Одамна нема никој пишано на темава,ама ќе си ја пробам среќата. Дедо мој, на мајка ми татко е роден во Лерин, Грција 1943 година. Ама во...
Ќе доживее исламската република до 1ви февруари или ќе славиме пред време? Изгледа и таму ќе рокаат пејџерите наскоро. Голема акција им се спрема на...
Separate names with a comma.