Како и да е, девојката е талентирана, има харизма, глас и енергија на сцена.... Тоа е она за кои многумина од нас може само да сонуваат :)
Има некоја возраст до која мора да се отвори скроз? Му го отварам отприлика до пола од главичката на секое бањање, толку иде слободно, повеќе не...
Јас сум за трето и е женско некаде во 15 недела ми го виде полот Др.трето е првите 2 машки за третово јас имав такви гадења до 5 месец сега ми...
Јас сакам да ги пофалам путерите од фарма Четирце, не ги имам пробано од Леска ама приказната за фарма Четирце така ми дојде при душа и од нејзе си...
Никој не кажа дека е забрането да посвоиш дете од страна, читај поубаво следен пат. Очигледно ти си единствената тука ограничена, терај ;)
И моите се со AliЕxpress Selection Standard, се надевам дека нешто магично ќе се смени во Пошта. Праткиве ги следам на сите можни страници за...
Мене егото не ми дозволува да бидам со таков :D Да ме игнорира? Хах За жал, овај среќа де, сакам некој да ме гледа како Гомез шо ја гледа Мортиша...
https://www.instagram.com/leska_craft Имаат во хајлајт каде ги има во живо ама плус и по карго праќаат ако не си од овие градови.
bi ti preporacala posebno da gi kupuvas proizvodite bidejki tie sto se vo set ne se bas sjajni
zenski da mi preporacate dobar frizer za shisanje vo okolina aerodrom i cena sekako ako znaete
Здраво дали ќе може да ми испратиш материјал за Управувачко 1 ? , фалла ти многу….
Можеби имате пишувано но ако може дами пишете од кој прибор сте најзадоволни да не утнам како со шишињата па да ми седи така И која кашички ги...
Samsung s25.
:*: Апсолутно! :*: Скроз е така, ако си му dream girl, ќе го преплива и Ла манш, за тебе. :sun: Затоа не се нафаќајте на ништо помалку од ова. :)
Од омилената спајсица.:sun: [MEDIA]
[MEDIA]
Ауу предобра ееееее :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Дечко ми ми ја сподели пред неколку месеци, и ене ја ми се мота низ Јутјуб, коа ќе ја...
Ни едно ни друго. Не знам како не ве нервира да не моеш песна да си одбереш, да ги меша песните и слично. Премиум ја имав на кратко, не можам да се...
Не ми се случило! Искрено, мене ова не ми е пријатно. Има дневна, кујна, купатило – секогаш може да се најде решение без детето да е присутно. Или...
Separate names with a comma.