41.075
[MEDIA]
Јас вервам дека многу и немат добар доктор покрај себе и му верват на тој кој само сака да пиши "анксиозност". Јас со анксиозност инаку од дете, ми...
Единствениот момент кога изборот ми беше одземен е кога ме крстиле. За сè друго, нема компромис.
Ние сме со растечен нос моментално, ако два пати на ден влечам ќе почне да дише на уста и поголем проблем ќе направиме. Влечам кога ќе почне да...
Војнички од 7м се влече цела ко змија сегде стига и од тогаш веќе 2 месеци се мести на 4 ама не пролазува нормално. Дури сега со полни 9м одкога...
[MEDIA] [MEDIA]
Се согласувам дека нема влијание бар ни кај нас. Јас со зеленчук почнав па пак не сака зеленчук. Кај нас одкога дадов млечни и глутен скоро се друго...
Од првата варијанта имам најголема димензија 200x200 и ровари по неа цел ден. Ја тресам и правосмукалка пуштам врз неа и пребришувам со...
Како правите инхалации дајте некој совет ова како борба со лав е, двајцата со мм едвај успеавме со видеа некои сензорни да гледа на телефон. И за...
Ради вакви тие што имаат исклучено физички причини не можат да дојдат на ред да си се искажат во темата. И божем ние овде сме јасновидци, па одма ќе...
Јас со години акав по actual дијагноза. И матичните си ебале мајката, првата матична ми викаше Пиј си чајчиња за смирување. Ок. Ја сменив, и си ги...
[ATTACH][ATTACH]
Некогаш е и баухгефул што би се рекло, не само за стан, за се. Некогаш нашата интуиција е посилна од се, а на крај краева кој гарантира дека дури и...
Ревуар за почеток препорака, пристапни цени, квалитетни производи
Мајки, колку времески ви го пијат млекото бебињата? Мојов последниве 2-3 дена го пие до пола и после се влечеме се молиме да го испие. 60мл ќе ги...
Повеќето се 50 денари од хормон.
Значење на БОГОЈАВЛЕНСКАТА ВОДА Богојавленската вода е значајна потврда на православната вера. Богојавленската вода со години останува свежа,...
@BellaBibi @Ladyme @Guns N` Roses vi blagodaram mnogu Barem da imam nekoja nasoka shto da baram vo zegin :D Utre kje pisham na Viber na matichnata...
Separate names with a comma.