[ATTACH]
Каде ја гледате втора сезона од Црна Свадба? Ја нема на Stremio, а не можам да најдам ни торент.
Тема градинка, ќе славам на последниот ден. Утре имаме разговор последен мислам дека розе таблета ќе ми треба.
Бебчево мн често кога е легнато ми се зАкашлува како да се дави и ме преплашува :whew: зашто почна вака, нормално ли ее? Има и рефлукс чат пат :)
Da se spremam za punkcija. I imam pcos mnogu folikuli, dali gi simna posle punkcija?
Xl shoes? Како се со броевите? Немам зимано до сега од нив?
На стимулација за забременување? Минатата година кога бев на стимулација доста се поправив, така да можно е.
Некој работи не можам да ги разберам Веќе навлегов многу и се изгубив
[ATTACH] [ATTACH]
Каде можам да најдам иста ваква ташничка во Скопје?[ATTACH]
Наводно избегал за Б'лгарија. Само не ми е јасно ај избегал шо избегал, ама зш ги остајл толку пари заѕидани :?:
Јас од Грција го купив, во фризерскиве салони околу 42 евра е сетов.
[ATTACH] Лани го купив овој период околу попустите.Не сум стигнала баш да го носам.Како би го искомбинирале, да се вметне во модерни и класични...
@јolene драга се осеќа дека си нервозна :$ Ама некогаш треба да си кажеше што имаме на душа да ни олесни . :rofl: Мене почнува да ме било телото ,...
Ова ти е одговорот. Имаш интрузивни мисли предизвикани од окп. Мој совет ти е да не навлегуваш премногу во религија бидејќи може да ти се влоши...
Читав дека цвекло ако е домашно може од 7месеци ако не е домашно од 11месеци
Да си го смениш духовникот.Не смее никако да не те исповеда кога ти сакаш.
Епа и јас тој момент го чекам, да влезам и да знам дека тоа е тоа. Некако до сега ни еден стан не ме воодушевил и да ми дал енергија, дека еве тука...
Знае да помогне но и да зезне јако, ако го поправиш со точна информација го менува мислењето. Не е за потпирање.
[ATTACH] Ми излезе овој prompt што му го на пишуваат на Чат ГПТ, еве мојов што генерира. :D
Separate names with a comma.