Со првото после година-две , со второто од еден единствен однос.
Јас само ќе ти речам распршувај се и одбери умно градинка од 3 години затоа што ако ти се погоди како до сега допрва ќе се јавуваат и проблеми и...
Здраво женички и девојчиња ве следам цело време и ви посакувам што побрзо до 2 цртки,па еве ме и мене на 9ти јануар овулација(од прилика) треба да...
И јас дојдов на тема градинка да се пожалам, така очајно се чувствував од сабајле, малку ме утешивте дека и кај другите има често градинка ситуации....
Епа од амбуланта ми рекоа Иди до таа ординацијата кај шо ти правеа бета и земи ги резултатите и донеси ги :) Ординацијата е на 30 сек од амбулантата...
Во Беверли имаш да купиш ама незнам како се викаше продавницата инаку дали некој знае каде да го најдам PLEX SERUM од ДМ?
Се бара некаде сестри ? Брза помош клиникиве или се е напикано партиски ?
Види со Весна Дуковска во Ремедика. Иако мислам дека е многу мало детето ан 2 години да вадите крајници ако не сметаат во дишење.
[ATTACH]
Могуќе :D кај нас е веднаш по второто кафе таа ситуација :x .
Како мислиш те праќале сама да си ги земеш резултатите од бета? На државно бета не сум правела, ама во синлаб исто прво јас ги гледам а после и...
Мене за таа цена ми се убави кремите на Dr Konopka. Ги има во Белина. Има три различни. Мене сите ми се убави, а најубава ми е хранливата крема.
А како точно да ја побарам на play store Оти не ми излегува на мк туку на руски
Јас не ги чувам во посебни садови, туку имам ослободено фиока во кујна само за неговите работи и таму директно ги складирам. Доле на фиоката ставам...
Исто, со човечињата од Лего спие. Па тоа боде под ребра... До толку не е, надвор е бубачка, еве сеа на работа ми беше и сите му викаат Абе мајка ти...
Dali znate cena za shisanje kaj Dimitar Ilievski (hairstyler.di)?
Ресрвд е, благодарам :l:
Ми треба помош,мислење пишав и на хистероскопија сепак и овде.Бев природно бремена,9та недела имав киретажа после киретажа немам циклус.Хсг...
Големиот (во април 10г) во последно време приметувам дека често му се вцрвуваат образите, особено ако е нешто сконцентриран, тоа од топло и од ладно...
Препорачајте ми дневна крема, немам проблематично лице, хидратантна крема за лице? Нормална цена, не повеќе од 400ден, доколку се наоѓа таква
Separate names with a comma.