@nikola+, еве мал апдејт - само што ми ја доставија нарачката од Амазон. Документите ги имав поднесено на 12-ти. На Амазон апликацијата повторно...
Па да видат другите дека госпожата има пари :D А има многу кои на крај на месец само се жалат како немаат пари сметки да платат. Битно е што народ...
Дали е безбедно на рана на мачка да се стави бетадин ???
Бебуш е 6+++. И покрај фактот што сум “недомаќинка” хранењето добро ни оди сега за сега. Бебуш се си ручка. Ама сега ми станува комплицирано па ми...
Ajde da se iznenadis pozitivno mesecov ❤️
Моето бебе во Скопје што бев на прегледите заради боледувањата секогаш го водеа една недела напред со мерките и не спомнаа ништо, сега матичниот ми...
Devojki dali nekoja od vas bockala 2 dozi od ovitrelle? Mene deneska vo new born mi dadoa 2 inekcii da gi bockam vo stomak utre na ist moment
Секогаш кога ќе пишам овде дека не сум добила, добивам магично другиот ден, па затоа да се пријавам. :D Очекував да добијам уште викендов за да...
Јас имам калцификати од 3ти месец негде ми ги видоа. Покасно нргде од 6м одев на секои 2 недели на ддимери, бебето нормално се развива, вода има,...
Другарка цигара нема запалено во живот, а имаше исто калцификати. 40 та недела се породи, бебе тежина над 3 кг беше. За големина на стомак. Снаа ми...
[ATTACH]
6. Mother of the bride 2024 10/10
Симни си мое здравје апп се што е на упат би требало таму да ти се прикачи резултат за државниве. А за ова што да ти кажам така фунцкионираат да одиш...
Мене ми се јавија доста време отпосле од моето аплицирање, дури заборавив и дека сум аплицирала. И јас почнав со 6 саати, не со цело работно време и...
А колку време е потребно додека да почнеш да стануваш, да седиш, да функционираш нормално од операцијата?
Fala vi na odgovorite ,se nadevam mesecov nekako pa ke vidime ❤️
Здраво, дали некој има продолжено лиценца за воспитувач во скоро време за период пократок од три месеци? Ми истекува на 9.4.
Што значат калцификати на постелката? Денеска бев на контрола 32+5 , бебе свртено со глава надолу но рече уште има вода и можности да се врти по...
Здраво, јас сум 7ма недела и сеуште немам никакви специфични симптоми. Секој циклус ми бил различен и секогаш барав симптоми и ги немав. Исто и сега...
Separate names with a comma.