Види си во договорот. Ако нема напишано некаква казна за непочитување отказен рок, едноставно не одиш на работа и готово.
Истото по некогаш и моето го прави, ќе си каже некој збор и си заспива..посебно нештото се случува кога има научено нешто ново или збор или нешто...
Ако продаваат тие големини, зашто да не ги реклмираат во каталог? Или пречат коа си го мава чоек навечер? И бонус прашње, анорексични смеат ли да се...
Дали некој знае од социјално дали следува парична помош за трето дете
Добро е што знам дека не сум само јас што се чувствува вака.. еве денес ќе пробам сама да ја бањам скроз, до сега секако ја сама ја бањав и облакав...
Немам се гледано туку на соц мрежи ми излегува па гледам.
[MEDIA]
Од Сткомак фраерот го има некој? 7.2 л е има и плус две решетки
@arwen93 јас би те советувала да ја повикаш на разгогор и искено да ја прашаш зошто те избегнува, сигурно има причина, дека веќе подолго време...
Лесно е кога се има избор . Во селото порано имавме градинка до зграда , ама беше од отворен тип и не ми се допадна па отидовме во другото место, во...
Пријавите го во полиција за измама Чувај пораки разговори
Баш интересно скроз различно од тукашните совети :D
Фен четка GRUNDIG HS 6220, 1100W https://share.google/uuk4rEIN7P7CRjer0 Оваа ја имам гледам доста слична е, не е ротирачка, јас сум презадоволна топ...
Кажете нешто што ќе се дешава :)
@boo3 @nextredstyle Благодарам на советите. Јас мислам дека ќе ме побара ама мислам дека кога ќе се видиме ќе биде awkward атмосфера па се мислам...
Ах Џолин да не почнам со моите искуства од крипе и од кита. Не се позитивни искуства. Друго да ти кажам ако не одиш на такви отворени денови ќе мора...
[SPOILER]
Некое време не ја контактирај за да видиш дали воопшто ќе те побара. Ако не, прекини засекогаш.
Неверојатно глупа тема. :D Ако ти е ладно спиеш со чорапи, ако ти е топло спиеш без чорапи. Нема што да се дискутира тука. Па и анкета има....
Separate names with a comma.