Тоа си го плаќаме секој месец.
Реалист на граница со песимист
Во темата што последно си купивте, фали уште некој да објави дека купил гробно место...
Возрасни колку ќе имаш?
И кај мене во групава од градот ги објавуваат, а јас од прозор само магла гледам. Не знам кај живеат другиве жители… :?: понекогаш си мислам дури...
Здраво Тина, процесот трае долго бидејќи има многу кандидати, а малку малку деца (во моментот кога ќе влезе дете во системот за посвојување, во рок...
Нели ќе се појави со изгорено лице.
3 дена мислам како е ова поврзано со законите за термодинамика и ентропија, уште малку кај и да е, ќе откријам, па ќе пишам научно видување на...
Зошто мене баш ми беше во план на крај Бока Конга да дојде, гледам низ инста става видеа од свадби и баш интересни забави прави.
Леле, ептен се преценуваат!! Нема Амадеус да ги викат.
Хај! Јас само да се искажам, дека цел ден плачам. Цел Божји ден му ги гледам сликите од новороденче. Мноооогу ми е мака што тој период ми е у магла....
И моето сега е официјално со друга дијагноза. Го изнафалија ова може, она може тоа прави ова прави значи од убаво поубаво како и со јазикот добар на...
Има нешто и во доблеста да препушти на останатите верници. Патем никој не му ја зема верата, друг е муабетот и донекаде оправдано се лутат. ***...
Верувам дека среќата постои,но таа не е постојана,доаѓа и си оди. Понекогаш се крие во малите нешта, како што се мирот и моментите на задоволство со...
Ако работат со кинески блокови, не би ме чудело, имајќи предвид како се движи цената на кинеските блокови, споредено со попознатите европски...
А зошто го фаќа? Ако веќе еднаш го фатил, зошто не им даде можност на останатите да го фатат? Нели верата проповеда да бидеме скромни. Јас не гледам...
Мислевме рутински ќе ја добиеме како и шо почна ама сепак Романија си покажа заби.. Минимална разлика, а ќе беше подобро гол разлика поголема да е...
Правниов факултет кај нас е извориште на таленти во мито и корупција и беспрекорни ајдуци. Што политичари, судиии, обвинители и останато. Последно...
[MEDIA]
Искуства со бодеж/гребење на местенцето над срамните усни, повеќе на десно? Наеднаш почна вака, други нисто не осеќам....24+6
Separate names with a comma.