Да ја " поправам " членката погоре , ние не сме септичка јама на Балканот , туку анусот на светот ! Сум била 100 пати во Србија , во Албанија , во...
Може ли некој повеќе да ми каже за бишон што чува. Сакам се да знам, за кога ќе дојде моментот не сакам нешто погрешно да правам. Каква храна јаде,...
Со чорапи, освен во лето кога е екстремно топло. Во овој момент мозокот не ми прифака како беше кога спијам без чорапи затоа што надвор е минус а...
Ве читам за фазата “мама”. Прееенапорна е, се сеќавам лани не можев да ја издржам многу ми сметаше ова. 3 год и 3 месеца е не прави веќе така, сега...
И после 2 месеци користење ништо посебно не ми е овој серум. Искрено пак не би го зела. И општо линијата на Моса многу е фалена, кај мене тие неколку...
Дали од овие сенки има повеќе нијанси? Во маркет имаше само две, зедов една за проба и морам да кажам дека се супер. Стои цел ден без проблем, и...
искрено, прво пазев сега чувам на комода, на маса. Не покривам со ништо. За 3 дена правиме месец, не знам колку е паметно али освен викенд постојано...
[MEDIA]
Туш дефинитивно,када може само ако има вклучено џакузи па да ме релаксира вака ми е безврска да лежам у када и да ми се лади водата,а со туш праам...
Искрено, јас и покрај тоа, имав позитивно искуство. Породувањето, иако на крај испадна итен царски по неуспешна провокација, помина супер, сите во...
@Guns N` Roses те гушкам :hug: и мојот треба на 8 месеци да почне во градинка и толку тешко ми паѓа тоа, откако наполни 5 месеци се имам чувство како...
Во зима со чорапи до колена украсени со дедомразовци и снешковци :inlove:
Може слика од спрејот? Ептен ми треба такво нешто, а не сум знаела дека има. :D
Во куќата на моите :D
Би отворил еден огроооомен animal shelter и би ги вдомил сите бездомни животни.
Цел живот спијам без чорапи.
Во која куќа живееш ако не е тајна? :lol: Јас кога би имал голема сума на пари, ќе си направам вила со голем двор. Во дворот ќе направам голем базен...
Што ти е професијата?
И се извинува ако го поправиш :D на почеток ми беше интересно да барам од таму информации но се повеќе добивав грешни информации па не е да се зема...
Ако не може да се промени, батали ја. Не ти треба таква другарка/кума. Кумата треба да ти биде како фамилија, а не да не сака да те види.
Separate names with a comma.