[ATTACH] розевиот мириса ужасно.Ги зедов онлајн, без претходно да ги мириснам.Да не си фрлате за џабе парите.
Сум била и во Сиде и Аланија, малку по убаво ми беше во Аланија. Септември е рај за во Турција, знае да е уште топло ама за разлика од пикот на...
[ATTACH] [ATTACH]
Пиши ми ако не најде Јас работам со чистење
Девојки, дали некој правел хпв типизација во Пролече? Дали им се точни резултатите?
Знам дека имам и пријатели и непријатели само незз кој е кој. :D
[ATTACH]
Јас 2мес бебе (полно е козле)во грипот и вирусите не би носела, да е надвор на отворено на топло да ама вака не знам зошто би го мачеле по ладново......
Сте отвориле тема за враќање на работа... јас кога ќе помислам на тоа дека треба да го пуштам пак бебето на 9 месеци во градинка ми се стега...
И 1година да ни дадат пак ќе е малце. Има во некои земји можност до 3г како Унгарија, ама далеку сме да сонуваме. И јас рано го пуштив на 10м ама па...
Дали може да ми препорачате некои цвеќиња што можам да ги одгледувам дома, лесно, и што не им треба многу грижење како за почеток? Многу често ми се...
Не знам како да го сфатам она што би вие без мене дали како сарказам или.. ама еве ќе ти одговорам. Направив крвни анализи. Подолг период серумското...
Porodilnoto,da se zgolemi?Kako drzavata ke stimulira da se ragjaat deca ako ne pomaga drzavata kako vo razvienite drzavi? Treba finansiski da se...
И да не е другарката, маж ти оди на работа и може секаков грип, вирус да донесе. Ајде опушти ги мислите и размислувај каква промена ќе имаш. Ќе...
fala
Докторот што ја снимаше кажа одете кај Доктор Соња , исто на детска неврологија . Вежби кружни движења на шаките, кружни движења на стапалата ,...
Sto napravija so Tender od Milion evra za odrzuvne na patista I cistenje na snegot? Koja e taa skopsa firma? Dali Obvinitelstvoto ke izstrazi ili...
Ние резервиравме 13ти јуни за во Аланија, се надевам нема да е многу жешко, не го избрав септември намерно дека јуни е почеток на сезона (т.е таму...
Леле. Фала ти на инфо. Сега уште толку сум во мисла, а ми дадоа само 2 дена да размислам. И ми изгледаше искрено too good to be true. Инаку ми кажаа...
Види овде Декор панели и стиропор лајсни | Ројал Инвест. Не знам дали се за внатрешна употреба.
Separate names with a comma.