Преку еуросава, со две дечиња 4г и 6г.
https://common.mk/mk/entity/sashions
Ќе одам со мало детенце од 2 ипол години. Не ни е до шетање, повеќе сме плажа сервис - односно стани, јади, оди на плажа, врати се. Сакаме баш одмор...
Фала ви. Инаку јас ги начекав минатата недела со дополнителен попуст околу 5.500 ги земав. Сега се 7000 илјади
Слушај паталец Џолин. Ако сакаш со фрау ич да кликне направи термин телефонски и претстави се. Ова сериозно. Најубаво е ако има таков отворен ден да...
Екстра искинати фармерки.
Суќна.
Искрено сум згрозена. Деца од 8-мо одделение малтретираат дете од 7 години. Помало. Послабо. Ова е резултат на лошо воспитување, молчење и...
Прекрасни се. Мислам и @danichap имаше слични постирано и нејзе сакав да ја прашам за цена, колку се?
Здраво, треба за 2 недели да правам втор скрининг на ГАК. Дали препорачувате да барам кој доктор да ми праи скрининг или да отидам така кога ми е...
Ќе ја тагнам и @Stone, се согласувам со пишаново на Маријанче. Еве јас имам бебе што повраќа шлајм и до вчера едвај дишеше и не е лесно стварно…...
Од мака сме преинформорани. Само читаме, истражуваме, се распрашуваме :( Боље ништо од ова да незнам а да сум раат и без анкс. Одколку со знаење,...
Здраво, дали некој знае прашања што ги дава Јасна по социолигија?
Да го носиш. Правевте ли лабараторија пред вакцинација? Нас до сега не не советувале одма да се става чепче, не знам од каде таа пракса.
Гумени чизми.
[ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH]
Здраво, за 2 недели треба да правам втор скрининг и матичната ме прати на државно. Дали знаете некој добар доктор таму што би ми го препорачале....
[MEDIA]
Каде да барам онлајн ограда за спална освен Пики?
Separate names with a comma.