На моја блиска другарка Софија ?
Куќа без размислување Лево или десно?
Здраво ми требаат информации за КАМ маркет работно.плата.минат труд дали се плаќа бонуси редовност дали се исплаќа
Какви лоши зборови? Еве ние сме во Влае јас сум презадоволна. Ќерка ми се адаптираше за 8 дена, и тоа 4 дека одеше, па пауза 10 дена, па пак 4 дена и...
Мајка си е мајка :rofl: Стан или куќа ?
Не можам да прецизирам од каде, едноставно е нешто за кое сум слушала во текот на животот, исто како и за било што друго. Меѓутоа почнав вистински да...
Да сум невидлива Дали сакаш да се оствариш како родител ?
Со Мис Гренланд :angel: https://off.net.mk/net-roulette/video/i-tramp-bi-sine
Јас сум плаќала цел месец. Исто како мене што ме плаќаат кога користам денови од одмор
Трамп го заебава Макрон за наочарите :rofl: [MEDIA] А вчера му ги објави и смс пораките кај шо го моли да се видат. Трамп ги објави пораките што му...
= David Copperfield - Charles Dickens
За оние кои сте имале жена дома која ви чувала деца, дали кога не го чувала пола месец сте и исплаќале цела сума? Во случајов почеток на месец беше...
Мене некако не ми се свиѓа - знам дека е скратеница од Никола ама ми звучи како Никој / или со српски си го поврзувам немам поима :(
Како доктор по медицина , од делот на интервенции нема да имаш многу работа со игли но може да се наложи под одредени услови да знаеш одредена...
Има низ маркетиве, во повеќе имам гледано. Провери во Стокомак, Веро или КАМ, мислам таму имам видено. Барај во замрзнати производи и во фрижидерите,...
Јас бев под договор на дело но медицински лаборант (сега сум веќе примен со решение). Платата за сите здравствени струки се движи од 25 до 30 илјади...
А НИКО како ви се допаѓа? кратко и јасно ми е некако и лесно
Сметам дека не е баш неизбежно и задолжително да се соберат сите вируси и грипови за да се гради имунитет. Може да се помине зимата и без поголеми...
Марш
Менувај одма.
Separate names with a comma.