Секој си има свои стандарди и знае со кој би можел да функционира. Тоа што јас не би можела и не сакам многу постар партнер од мене не значи дека...
Чудни се малку :worried:
1 година сме, какво млеко да дадам т. е да користам за правење оброци? Од млечно имам воведено повеќе работи ама млеко како чисто млеко уште не....
Јас имам комшика што има дадилка па сме правеле муабет низ кафе, се имаат договорено во годината да има 15 работни денови одмор кој и е платен и може...
[ATTACH]
Педијатрите препорачуваат до година да се даваат контролирани намирници колку толку така да палента семолина овес ориз итн се давам на хип или холе
Jas sum bik on e jarec uste sme na pocetok iskreno ima megju nas prejaka hemija strast Ali mi pisuva stalno pokazuva vnimanie planiranje idnina ali...
Победив во животов бидејќи ти си во него.:l:
А дааа кај мојава 5тиот беше врвот мислам :D ги спои 4ти и 5ти и напраи микс снова :rofl::rofl::rofl: 5000 пати на ноќ будење
Не уклучува видеото. Иначе ако им прави вака. А и малку им е. :D Јас сум за братот Трамп.
Сакам да сум женско на еден ден, ама не може. ;(
Да, ќе се избрише се на телефонот, а во гугл фотос ќе ти стојат.
Ако инвестирам во странските фондови со апликациите погоре што се наведени, уплаќам со картица, и после кога продавам , ми ги враќаат на истата...
Две недели
Имаш и во рамстор за да оставиш облека и во котон...
Една се става
Ден 2 во градинка по пауза од 1 месец. Не плачи ама вели нејќам гадинка :wasntme: денес прашав како бил вчера, малку поплакувал ама ништо страшно....
Три 'оплодувања' тука. 2018та, спонтан во 5та од прилика. Од прва, си мислев wow колку сум плодна. Маж ми го викав сперминатор. После 2 години,...
На тема мешање со луѓе. Јас не го чувам моето во "стаклено ѕвоно". Секогаш кога имаме прилика испаѓаме и шетаме. Не го носам свесно кај некој што е...
Може, јас парацетамол таблета од 500мг давам на 7 год 30кг, на болница док ми пресмета рече само малку од цела таблета да се скрши ама вика слободно...
Separate names with a comma.