Знам и обожавам да скијам. Колку јазици зборуваш?
Добро , јас од Пеко имам мека кожа на овие имав плускавци и крути ми беа некако, ама секој различно, не мислев ништо лошо има доста кои се жалат и од...
Маж
Бугарија Анита?
Не Марула?
Миро Лејди Гага или Џенифер Лопез?
Петар Виктор или Војдан?
Ги носам повеќе од 10 год. Толку се издржливи немам збор. Лани Биана за месец дена пукна кожата а толку пари
Другар Софија?
8+ Д: просо + јаболка + круша + кокосово масло. Р: тиква + тиквица + телешко месо + праз + блитва + маслиново масло. У: 3-4 парченца лепче. В: 7...
Немам Имаш ли чоколадо?
41.083
Математика
Здраво, дали некоја знае колкав процент од платата се исплаќа додека сме на патолошка? Јас денес имав исплата за декември и беше поделена на две...
Западноевропско име, имам доста колеги на ова име ама лично мене не ми се допаѓа.
Машко. Маж ми сакале неговите така да го крстат. :D
Темава е мртва ама да си прашам. Да сподели некој tips and tricks за структурно програмирање? Повеќето работи ги разбирам ама некогаш стварно даваат...
Прескапо е 800 евра за еден час со оглед на тоа што за 1000 - 1000 и нешто се наоѓа бенд што ќе ти свири цела вечер. Подобро најдете си бенд што...
Смееш. Следи го бебето и неговите побарувања, ако сметаш дека е гладно и дека би јадело и имате воведено доволно намирници, воведи втор оброк.
Заследи ја divna_divna на инста ако имаш. Многу добри совети има ,можеби ќе ти крене самодоверба.
Separate names with a comma.