Не ми се верува дека уште од 5ти се договарате кај да кршите лебче со паричка.:o Ако успеете да се договорите, пишете кај кој ќе се падне...
Мислам е време во секој кабинет во Еу/Ееа, по еден психолог/психијатар да си вработат, за да течи комуникацијата мазно, кон посакуваниот исход...што...
Јас на вакви исто немам одено, баш напротив. Не сум била осудувана, туку поддржана.
Зависи од општата состојба и како реагира на терапијата. Не сме од Скопје, со пневмонија кога лежевме во нашиот град така ми кажаа, секој случај е...
Минимум 7 дена колку што знам јас.
..и форумов кај беше, а каде стигна. Кога сме на муабетот за перцепција.
Јас лично не бев на овакви две свадби, на време ги известив дека нема да можам да присуствувам, за да имаат претстава колку порции и пирошки да...
[MEDIA]
[ATTACH] [ATTACH]
Да основните само но јас сите ги направив и ги поднесов да на 3т или на 5ти ден
:D Роди ме мајко богат...за да се оженам/омажам богато. Еве, шмрц;( Сите веднаш да се поистоветиме со нивните трауми и маки.
Друго беше поентата. Нема шо свекрвата да се меша во туѓ дом. Кој како сака така нека си слави. Ние во југоисточна Мк и двата ги славиме, паричката...
На што мирисаат премиум? Мене на ништо не ми мирисаа, сега од 3ка има актив бејби земав, тие имаат некој мирис како на пудра бебешка..
Iskustvo so vadenje site tri krajnici kaj dete vo Sistina? Se raboti za tri i pol godishno dete. Preplashena sum. @Spidy @TheSecret mislam imate...
Сега од на сватовите.
Со бебе лежиме во Козле, има наод-инфлуенца и пневмонија. Дали некој знае колку време се лежи во Козле?
Кога може да се очекуваат резултати од Основи на Сметководство? Дали резултати ги објавуваат на ТИМС?
Тие би требало да имаат разбирање, ама мене ми е глупо. Неправдите нема да ми го одземат внатрешниот мир, но ќе ми ја расипат радоста и среќата што...
Те кани колку да се рече и за да направи гужва. Јас вакви особи ги чкртам со коректор. Па и како имала лице да те викне ц ц ц...
Мене ми викале Абе шо измислуваш, млада си, железото топ, не може да ти е лошо од стоење.:!: Инаку да, сол и електролити си внесувам, морам башка и...
Separate names with a comma.