Дисфункционална семејна динамика е токсична без разлика дали си милионер или просјак. Баш кај побогативе со одреден имиџ кој мораат да го одржат во...
Јас останав трудна природно после 5 години. Сите испитувања што ги направивме беа ок и не се знаеше причината за неплодност. После толку време обиди,...
Мислењата се малку постари, ама супер би било ако споделите искуство. Од кој салон ви е купена? Како сте задоволни? Дали повторно би купиле кожа или...
Ти ја пуштам сета среќа... Мене многу ми е лошо жени.. 4-5 дена ме мачи ко да ќе пробие. Ништо... После ивф добивав на 25 дена. Денес ми е 27ми.....
Не боли, опушти се целосно и тоа е момент неколку секунди. Мене ме прегледаа може 4 пати, различни доктори. Кочоски беше малку погруб ама пак се трпи...
Znae li nekoj koi prasanja se pagaat mis ?
I know i should sleep, but the voices in my head go пирсај си ги брадавиците. :tmi:
Во Reserved од денес има -70%
Добро јас во денот 2/3 пати најмногу 4 али поминуваат одма и не се болни освен што се испапчува доле стомакот друго не осеќам ни болка Освеен...
Јас сакав да ти пишам таман пред добивање си и јас да си го добијам ама јас ич не ти се лутам или да се изнервирам. :D Секој случај е индивидуален и...
Кај мене беше инфекцијата, таа ги предизвикуваше, плус на крај и леукоцитите се качија, ддмерите беа 11000. Не е нормално да има ми рекоа во таа...
Јас да прашам искуство со работа како диспечер за такси Wizi дали има некој?
Оџачар
Од 5ти? Од новата почнуваме бе брат :D
Куќа
Да,сум имала претходно стресни ситуации, и не знам дали можам да ја наречам вртоглавица,повеќе е како чудно чувство. Не се постојани, ама од време на...
Ти кога ќе се венчаваш, бирај си која боја сакаш :emo:. Сакаш да кажеш децата кои ги носат со кола, во приколка на точак или на седиште на точак до...
офф ја цело време имам лажни ,како што читав лажните контракции не го крателе грлото :mm:. Баш сега мерев цервикс скоро месец беше поминат си стои...
Интересна ми стои серијава. Само да не ја развлечат. Ако некоја има гледано нека сподели во спојлер дел од настаните.
Ние бевме на голден бич. Апартманот ни беше во прв ред на сама плажа, но на таа плажа многу дуваше. И од други луѓе исто кажуваат за голден бич и не...
Separate names with a comma.