Пробај легни го на страна, мојава мн поубаво спие на страна не знае да спие на грб :|
8) Поради очилата на Емануел Макрон падна серверот на веб-страницата на францускиот луксузен бренд [ATTACH]
Јас, катастрофа
Вистина ЛПМ носи ѓердан од бисери
Секогаш кога се трудиш околу некој како будала, на крајот и тоа испаѓаш.
Доволни се 15 дена боледување од матичен гинеколог, а конците мислам дека за 7 дена ми ги извадија.
Не Дали можеш да изедеш 5 кила портокали?
Pijam i folna i b12 i d i alfa lipoicna ......i ostavam vekje sve u bozji race ...tesko mi e nekako denes uhhh
Ако те прават поради здравстени, не се менува надворешната форма на носот ич, порано така мн искористуваа ситуација затоа и сега е направено вака. Ти...
Да зелените се со спанаќ. Гуглав сеа затоа прашувам, на рафт не сум ги приметила. Еднаш земав обични ама многу мали беа и не сум погледнала веќе.
Сите што пишуваме овде живееме во Германија. Помислив дека за тука бараш.
Мислам? Сега имам во зелено паковање, ама мислам дека овие за кои ме прашваш беа со домати. Само шо не можам да проверам до утре, оти утре ми е за...
Не мила за во Македонија. Имав и претходно пишано за донации но само една облека ми испрати нешто и затоа овде напишав кој колку може да ми помогне
Дали се овие со домати? Јас до сеа на Кам ги користам интегралните затоа што се големи. Другиве сите ми се мали
Имав една колешка, купила пакување од 20 тоалетни и кружела по друг пат до дома, за да не ја видат комшиите и да речат леле види оваа што серла била...
[ATTACH]
Не, нормално е, у СРМ живееме. Влошки, тампони, кондоми, лубриканти, дилда, сè што има врска со тело, секс или здравје овака се купува: [IMG]
Испитај на клиничка биохемија, фолна б12 и д3 и таман ќе знаеш дали треба или не. И убаво е да испиташ мутации да знаеш каква фолна ти треба.
Цело време од бебе спие на грб никогаш на страна.Не сме менувале ништо
dali samo jas se sramam da kupuvam higienski proizvodi kao na primer vloski dali i vie go imate istiot problem
Separate names with a comma.