Дали некои од следните лекови е на позитивна листа / или може да се рефундира? - Пролутекс 560 ден ампула - ТеваГастрим инекција 4080ден - Кринон...
Едина причина поради која дотичната зема сурогат е оти за прв пат е слаба у животот со Оземпик, па не и се рискира пак да се здебели.
Здраво , има некои најави дека фирмата ќе се затвора, и ќе се отвара нова од истите сопственици,а вработените нема да се превземат туку ќе се примаат...
Таблети Гамалон
Сакам киви да воведам 10м. сме па ме интересира Дали е алерген? Дали исто 3 дена се воведува ? И дали чиста треба да се дава или па може мешана...
Iskustvo so ovoj dushek: https://almak.mk/product/fresh-air/
Не рече гаден туку не убав нос сум имала јас :rofl: Нејзиниот дека е многу убав таков имале и внуците затоа биле најубави :D
Мене ми извадија само една јк. Еве ја за скоро 2 месеци ќе прави. Не е важно колку јк ќе ти извадат важно е да се оплоди и да се фати.
Дали некоја од вас користела капки за грчеви Гасиметин да сподели искуство.
Не, туку дека нели не се препорачува до 1 годинка и како замена при готвење.
Така ти кажа дека е твојот гаден?
2г 12 кг 89 цм
Тоа е секако нечија реалност, тоа рушење бариери, ако ништо кога ќе преминеш во друг свет, нов вид добиваш.
[ATTACH] Подарив
Мислам дека ако има господ, тоа е човекот и да не беше толкава мрза, досега ќе ги срушеше бариерите на просторот и времето, ќе ги искоренеше...
Кожниот мебел ме спаси дома од бељите на ќерка ми :rofl: Нонстоп го гребе, истурува на него, го валка, абе шо не.... поминувам само со крпа и како...
Чувството дека си ситен и небитен е толку многу погрешно, како и релативизирањето на доброто и злото во рамките на пошироката слика, бидејќи преку...
Тогаш пак на некој начин им биле поделени обврските. Денес работат и мажот и жената. Еквивалент на тоа тогаш би било и мажите и жените да одат во...
Одамна беше купена мене ми беше многу лесна за одржување. Само ја поминував со крпа и толку. Сега имам обични троседи.
Ве молам,ај дешифрирајте ми го името на апчињава,најверојатно се за мигрена[ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.