coolbotles.mk на инста, можеш преку сајтот да нарачаш или физички во аптеката на Промедика.
Дали можете да ми предложите училиште или професор во Скопје за Англиски, стрикно за конверзација. Или дадете некоја идеја за подобрување на...
Жена е многу глупа и наивна коа ќе се заљуби не прашувај од кај знам (facepalm):rofl:
Добро што да правам бебе од 1месец седи будно 2-3саати. Пробувам да нишкам, звуци пуштам, пелени чисти не е од тоа. Му давам да цица деме за комфорт...
Мене на цтг ми беа на максимум болките за време на пораѓај, а јас ништо не осеќав :o Ме примаа на 7/8 цм отворена и за 1 сат бев породена:inlove:
Само првото ехо ми било вагинално во 5/6 недела макар и не за сите деца. После уште едно во 20та недела отприлика да се мери грлото на матката и то...
Od kade im kupivte fustancinja tie sto imate kerki za rodendenot:) nie sme vo potraga po fustan za prviot rodenden:inlove:
Prodavam elektricna pumpa za izmolzuvanje Medela Swing Flex. Mnogu malku e upotrebuvana.
Mislam deka mi e za ovde prasanjeto :clap:pomos ako moze od kade da kupam fustan za mojata kerkicka za prviot rodenden, sakam da bide so tul...
41A
Не, уште пред некое време наидов на објава дека за жал излегол од трката за Оскар. Јас ниеден немам погледнато пошто слабо време наоѓам за филм ;(...
Zdravo, dali moze da mi pomognete od kade da kupam fustan za prviot rodenden na mojata kerka. Sakam da bide so tul, no sepak detski, a i ne preskap :D
Не е дека не и средува. Не осетив емпатија во начинот на кој и се обраќа. Понатаму ќе се влоши. Раскини.
Koj broj avtobus od drzavna bolnica majka tereza do posle centar aku medikus (bulevar 11oktomvri)?
Кој колку сака си става цена, последно што видов во Аеродром 30м2 за 90.000 евра...па сеа ти рачунај
Дојдов да кажам нешто, додека прочитав заборавив што сакам да кажам. Последното се пресмеав и си го разбудив бебуш, и на крај ништо не кажав. |( На...
Zdravo sakam da prasam dali nekoj ima so e preselen vo Germanija i kako mozam jas da se preselam neznam jazik dali mozi da ziveam i rabotam bez jazik...
Здраво на сите! Дали некој може да ми го пише бројот од жената Розе од Сливница со чаевите, потребен ми е итно! Ви благодарам однапред!
Ова е измислено, она да се срамела немала да го споделува по колеги ова.
Separate names with a comma.