@Baby warrior Не месам леб, ама во палачинки ставам обично бело една лажица и една овесно. Ок е белото, не е забрането.
Јас ја пазев до година и 7 8 месеци, благо не, сокови не, грицки такви работи, тоа ништо, само здрави благца, смоки итн...е после тоа стана по свесна...
Треба Пишува во меилот
Vkusen
Да да и на Гак...да, земи си упат од матичен гинеколог и ќе завршиш работа..обично секогаш ги имаа сите, ретко некој да немаше, би требало и сега да...
Ретко се советувам со ChatGpt, ама нешто ми беше досадно и го прашав која држава ја сака повеќе, онака општо, дали Македонија или Бугарија, ми...
И моето оди кај Билјана, можам да ти кажам дека е скроз old school, Иван е на специјализација ама и он е исто така. Има моменти каде што океј,...
Да и другаркиве викаат после година почнуваат со глупости и пребирање тогаш се готват по три опции па што ќе бендиса да касне :rofl:
И на Гак земаат крв? Треба само упат од матичен гинеколог така?
Иста беше и мојава, само на доење и сè и мешав со вода, ама така слатко јадеше :D во ништо не и ставав млеко, се чудев како и е вкусно со вода :D...
Како работи докторката во смени? Или само една смена тера? Кој и замена и како е со гужви чекање ако може да ми пишеш... И каде е поточно како да ја...
[ATTACH] Баклавава (од Рамстор) ми е многу убава.
За грев се Португалциве, тешко дека ќе се вратат назад после ваков дебакл. Очекував понеизвесен и поинтересен натпревар, не ова |-)
Штом отворат, одма одам и полнам цела количка до горе, па макар и 100€ ме коштало. :D
Тротинет можеш. Мојот од пролетта така тера. Вози додека му се вози и после се качува со двете нозе и си го туркаме ние :D Обичен тротинет имаме,...
Јас имам правено на Клиничка биохемија, некогаш и на Гак, мислам 50ден од хормон, бар тогаш така беше. Сите ги има, и Амх ако начекаш и тој можеш...
+ во Вида Верде имам видено, само никако да земам. :D @marija_maca
Ау како така:D Јеца е балканска дива. Чеда на времето и се спротиставуваше јавно на српската маќеа Светлана, па таа напушташе емисии, од кај сега...
[ATTACH]
[MEDIA]
Separate names with a comma.