Навистина нема смисла светот да е симулација, идејата за змии што зборуваат е мноооогу пологична. Докажано е, пишува во Библијата.
И двајцата сте ред флег и нема љубов, неговото е покажано преку немање емпатија, а твоето преку тоа што си со него од корист..
Мене не ми стои таман дека дечкото пикнува кој ќе сака на работа. Таа е државна служба и оди преку огласи, не може на некој ќе му текне сега да сака...
Еве и јас да ти дадам утеха дека како што пишав погоре и ние се успивавме и дење и ноќе со цицање, но денското некако го сменивме од неодамна....
И јас сакав истово да прашам. Бев прееска и гледам fabu - наскоро отварање. А за Тезенис немаше ништо дека ќе се отвара на друг дел
Ама цената е сосем различна, вели на пола цена онлајн. Има и тука топшоп ама дали го и а не знам. Ајде ќе проверам, ова е претеризам.
Да чкртнам и јас нешто доста само гледам :D 10+ Д- мултиграин со јаболко и морков Р- црвена леќа + тиква+ батат+ морков В- семолина со банана
Во Господ верувам многу, ама поповите не ги сакам. Алчни за пари.
@bicycle Да, апсолутно никој никому ништо не должи, тоа е факт. Но, исто така факт е дека партнер или семејството/блиски луѓе кои те сакаат,...
Има мн истражувања што дале резултати за кравјото млеко кај децата дека негативно влијае на крвната слика и целокупното здравје, искрено ние тотално...
Е добро де, и тој влегол таму преку градоначалникот , сигурно е неписмен и клати врата секој ден, па зашто и она да не влезе? И плус ако пика другари...
Да, ко на цимет, бадем, марципан. На нет читав дека истиот мирис од спрејот Snow cake го има.
Со каква паста им ги миете забите? Дали е добра lacalut baby ?
@Anonimnna5 Прво он ти е дечко, не ти е маж. Јас мислам дека немаш доволно глас за рок од една година да го побараш тоа од него, да е било во...
Полошо од сето ова е што свесно и плански се позиционирала, ама не излегло како што сакала. :puke:
Не мора да е од партнер, може и од друга блиска личбост, утре при кавга може да ти рече - јас те вработив, ти мене вака ми враќаш. Ама да, се...
Теорија е добро поткрепено, логички поврзано и тестирано објаснување на појави во природата, засновано на докази, експерименти и набљудувања....
Мора во фондот.
Од лани ми е, али сеа ми текна оти актуелни се Оскарите. Ја бев као не ме јеби. Ако некад се запрашате као некој филм или актер е уопште номиниран,...
Не сум пробала вода да дадам навечер, а пие мојава општо си сака. Добра идеја ми даде може да пробам дали ќе упали ама ај нека е чекор по чекор,...
Separate names with a comma.