Здраво колеги, Каков е испитот индустриска политика, што се бара за полагање?
Anex flo исто од kiddo.gr презадоволна, таксите околу 20% назад не сум сигурна точно колку беа можда и 25%....
Не постои начин. Само да ја откажеш првата и да направиш нова со дополнителните производи. Ама така ризикуваш да снема некој од производите од првата...
100% се согласувам со се што пиша, во идеално сценарио кај што немаш многу разболувања и хоспитализација. Мојата ситуација беше многу деликатна,...
Ништо нема да помогне ни маска во боја, ни колор шампон. При миење се брзо ќе ти падне. Ако ставиш фарба нема да ти излезе милион бои , ќе ставиш...
И јас така воведував, не се алергени и нема што да биде. Ќе следиш само столицата како ќе реагира мешето ако се случува запек ќе појачаш на сливче....
А што е способен маж? Што иде на работа, ама дома не знае да си ги крене чорапите од земја или чинијата од маса или да фати усисивач? Пошто без...
Јас давав така мешано како што спомна. Пример сум дала само банана и после сум нашла банана и јаболко готова каша па така сум вовела јаболко. Според...
45 годишна будала ми се додворува. Не прифаќа не за одговор. Неќе да се одлепи. Звони ко ретардиран. Све пробав да го одјебам. Неќеше. Се решив да...
Kazhete mi od prilika koja e cenata kaj dr. Mina Marinkovich za 0.5 i 1ml filer
Исто е и кај нас. И јас мислев дека не ја легнувам добро, дека може ја мачи стомачето ама очигледно е некоја фаза. Дури мислам и дека не спие тој...
Знам дека ориизов гриз не е штетен, но не е чиста кајсија или слива него е 45% активна материја овошје а другото е гриз и шеќер кој не е прпорачлив...
Не очекував дека си толкава вештерка, се што сакаш привлекуваш. Не можам да поверувам дека си мајка, луда мајка, но тоа сакаше да си. Доволно е што...
Еласи во кромберг тренер или квалитет. Ќе си крцкаш 1000 евра плата. Ако некој мисли дека работел тешка работа нека повели на линија на 200 норма....
Zdravo, soprugot pravi aplikacija za se povrzano so enterier, gradeznistvo, mebel i majstorski uslugi i voedno gi nudi tie uslugi ili vo sorabotka so...
Separate names with a comma.