Здраво на сите , сакав да прашам дали постои моментално некој крипто виртуелни паричници за македонски државјани , кој што би ми овозможил плаќање во...
https://www.zegin.com.mk/mk/babybio-organska-bezglutenska-ovoshna-kasha-jabolko-i-banana-6-meseci-bez-dodaden-sheker-130-g Тогаш еве имаат нови во...
Да се здружиме ние јарците, ни една диктатура нема да ни биде рамна така да боље не. Ма да, коа ќе размисламммм...:D
Ми се бендисува вака од обична членка каде очекува некој да ја вработи итн, а по интернет се чукаме во гради како политичарите биле само расипани....
Колку мл ад пијат/(треба) да пијат бебиња на 9 месеци кои имаат 3 цврсти оброци од по мин 200,250 гр? Малава пиеше некои 2 шишиња по 180мл, и се...
Здраво При купување на половно возило на нотар, дали мора да им се приложи уплатница бидејќи средствата ќе се уплаќаат на сметка? И дали купувачот...
А да основате движење ,,јарчевизам,,? Уште така остана да се поделите:wasntme:
фала, така и планирам да му спремам. Ама сега ставрно нема никакво овошје за да спремам. Од она што се нуди на пазар не ми се купува Многу е...
Да, така и е, колку појужно на Балканот толку помал е процентот на славјанските гени.
Еее се прашувам што кога ќе си останат без мајките? Прават неспособни мажи, вечно осакатени.
На хип слива и кајсија се со додаток на гриз и шекер. Овошје е околу 46% Ова кажувам на тие што јас ги имам . Ако имаш слика баш сликни да знам што...
Позитивни се, surecheck не е толку сензитивен, затоа и нема црта. Лабоквик е најсензитивен и затоа е интензивна линијата. Честитки, рана...
Мене свекрвата кога и излезе првиот заб на бебка ми рече дека сум требала да ја одбијам зошто ќе ме гризела, затоа што она така направила страв и...
Големиот Гетсби - Френсис Скот Фицџералд 4/5 Како класика, можеби очекував малку повеќе, не дека книгата не ми се допадна или не е добра. Стилски е...
Епа не знам, јас пред 2 месеци кога бев последно ми рекоа дека веќе не е таму отиден е да специјализира. А на сестра ми после тоа докторката и го...
Ама така ни давале до знаење дека се вистина заинтересирани и ќе не "освоеле". [IMG] Ова кажано од рандом мажи, од ко изразив став дека ако речам...
Има посебен режим на користење, треба да пишува на самото шишенце. Ако добро се сеќавам, првите две недели од користењето, се употребува 2-3х...
1. Знаеш ли да чуваш тајна - Софи Кинсел 5/5 2. Во нечии други чевли - Џоџо Мојес 4/5 3. Големиот Гетсби - Френсис Скот Фицџералд 4/5
Каде да најдам било што ама да е со Бооба ?
Separate names with a comma.