Zdravo izvini sto ne mozam da ti pomognam za prasanjeto Me interesira kade se naogja toa socijalno da podnesam za vtoro dete?
видов слика на инста и си кажав. Мене ми е само во телото убава :)
Nemam apkikacija ahha cekam na mejl da mi oustat poraka i samo so pishav ovde i proveriv mi stigna, plateno..
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [SPOILER]
Замрзнато црвено овошје, особено боровинки (и малини и капини успат). Не заспивам без ова, ко сладолед ми е :D
Изгледаш како да опишуваш некои други чизми,а не Тимберланд. Ништо од ова што напиша,не ги одликува нив.Инат ли е што ли е се прашувам…
ај пушти линк
Да, се слушнав по телефон, истово ми го објаснија. Претпоставувам дека иде поспоро целава процедура, па сакав да се консултирам што е попаметно,...
Многу, месец дена, буквално месец дена. Катастрофа се, ко да патуваат од Тунгузија, а не Романија.
Дали носите широк повој? Јас многу често заборавам да и ставам од што е нервозна и плаче.
Честитки мама :hug: Да сте живи и здрави :inlove:
За телешки прашај по месарнициве. За коски од петел/кокошка најдобро прашај кај некои од овие луѓево од село што чуваат кокошки.
Јас ја имам од Тополино оваа хексагон оградица https://topolino.mk/product/ogradica-hexagon-siva-freeon/ и доаѓа со такви рачки. Се утепав тогаш од...
Да, што те интересира? Процедурата е: треба да им се јавиш, да кажеш кој производ сакаш да го вратиш, а кој да го земеш за замена. Ќе пратат курир да...
Имам нарачки од 05.01 и 10.01, прв пат одбрав да бидат со достава во продавница. Абер нема да стасаат, колку време се чека вообичаено вака? За...
Не дека е глупо да му пишеш ти, далеку од тоа. Ама зависи каква ви била комуникацијата и односот. Воопшто не сте се слушнале додека си била во...
До 10 навечер.
До колку работат продавниците во ист гејт? Reserved, Pull n Bear..
Искуство со Дентал арт за фиксни протези кај дете.
Separate names with a comma.