Сега дадов од Лидл свежа што имав земено некоја (пченична), ама давам и јуфки често. Од леќа не сум дала, со нејадачкава прво вака да пројаде нешто...
Воошто не пие млеко веќе? Мојата исто почна да одбива.
Мајка, помал калап ли се Слипи? Одамна сакам да ги пробам ама не знам што бројче. 5ка сме во другите, а за навечер и 6ка ставам.
Па ваљда според килажа и напредок и дека му кажав дека пред еден месец почнавме со каши, не му стига, се доиме и пиеме формула и пак ненајадени....
Па споделив јас мислење на темава, шо паничите? Божеее...
Која паста ја даваш? Пробав со таа од Дм од црвена леќа, не ја сака. Д: Овес+јаболко+малини+боровинки Р: Телешки бифтек+тиква+тиквичка+батат В: Хип...
Од новороденче па до 4+ бејбилов ги користев. Презадоволна бев, пишав тука многу пати. Ама кога почнавме со 5 и 5+ катастрофа, како да не се тие...
По опишаните симптоми личи на проблем со желудникот , за почеток направи си гастроскопија да бидеш мирна, не е воопшто болно повеќе е непријатно...
Јас пак да дадам апдејт, слипи зелените пак се намалени 2+1 акција, а и жолтите се на попуст :angel: Ептен се исплатат плус топ ни се погодија,...
Јас ги користам сите до сега до 4+, задоволна бев од сите.
Некој да има искуство со филери во New 20's?
Нон стоп гладни, нон стоп во раце, можда малку и мешето боли навечер
Забегана работа, среќа што имав копија, инаку ќе баталев работа. Работава е да се откаже човек од тие пари, да неможе да ги собере сите документи.
Нормално е, преплашена бев и јас на почетокот кога беше премалецок. Неможеш да го повредиш, полека и нежно. Голем плус е што е мало па не мрдаат кој...
Мој совет е почни си со купување. Мене во 20та недела скоро сѐ од облека ми беше купено, а почнав после 10та, кога потврдив со пренетален тест дека е...
на мм му го кажала др одма го купил. Пробав прееска но невзнаев колку да брцнам ми беше страв
Како да почнете 3 оброци на 6 месеци? Постепено се преоѓа на + оброк, одприлика размак месец да има. До 12 месеци треба да имате 3 оброци воведено и...
Грашок манџа со пилешко, и стасана зелка салата
[ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.