1500 ми зеде мене.
Можеш да се најавиш со бројот само, многу е лесно и попрактично.
За сукња види во Зара
Епа супер што ми ја кажа разликата оти јас не знаев дека има некоја. Кој го имаш ти можеш ли да ми го пратиш?
Zdravo. Dali mozebi nekoj prodava kniga Osnovi na ekonomija od Taki Fiti? Ili kade bi mozela da zemam kopija?
Дали некок знае кој доктор од клиника од гак преминал во органџиски?
Кога станува сабајле?
Turcija ne sum bila ama Hurgada e raj za deca. Preubavo more, toplo, cisto so postepen vlez idealno za mali deca. Tri godini odime tamu i nikakvi...
Каде можам да паркирам најблиску до социјално? Имам работа највеќе 10 мин ?
[ATTACH]
Да ама ќе ти изгледаат различно забите од лево и десно, а симетријата е најважна за убава естетика. Сепак нема никаква штета, можеш да пробаш, па ако...
Слаби ти се овие за тесто, подобро инвестирај во мултипрактик со поголема моќност. Јас имам на Тефал, само ги немам додатоците како блендер и машина...
Да на подлога е цел ден ама и здосадуваат 100играчки што ги има и не можам да ја разберам :D ќе седнам до неа ќе и редам коцки ќе индадам во раче и...
Јас од тритех земав памучни се и имаат 50 бројче,нехт исто имаат мали броеви,а чорапчиња ако ти требаат саамо таму најдов.:D
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Го немам користено, но најверојатно содржи колаген, ќе го користиш најнормално пред кремата. Некој др ако го користел нека пише
Здраво мајки, Моето бебе родено 34та недела е 1.83кг, па се што купивме и добивме од гардероба 0-3 мес му е преголемо, тие што се до 1,2 месеци може...
Најглупава теорија на заговор од Балканов ми е онаа дека Тито бил благородник и како "доказ" спомнуваат кралски манири и колку цела светска...
kade da najdam dolga maxi saten sukna so visoka polovina? i dali znaete dali pantalonite so lepenka od mymoda,potocno bela boja se providni?
Нас ни беше препорачан од Ремедика од педијатар ортопед на испис во извештајот и го купив тој што е два се во едно пакување жолти Но не го прифаќаше...
Separate names with a comma.