Јас, јас, си признавам. :rofl::inlove:
Јас ја имам земено 130x130 од Пи Ки и ми се бендиса, ептен брка работа. Цврста е, шипките имаат заштита околу нив за безбедност ако се удри. Мрежата...
Има некој искуство со Taskbyte Solutions? Во Битола е регистрирана компанијава
Среќа што не каснам па ајде имав време до другата станица да отидам кај што одат и др бус ама замисли касниш и пишува нема и ти поминуваат како ништо...
Mislam deka okolu 6800 bese. Ama mnogu cekav. Kraj na avgust podnesov mi isplatija posle nova godina.
Да, сѐ од ова ти треба исто така. Сега зависи ако цица може нема да ти требаат шишиња, ама мој совет е да си купиш и да си имаш барем 2, дека не...
Катастрофа е
Што е со ЈСП апликацијата воопшто не е точна пишува за 40мин ќе дојде а за 40мин 3 поминаа ,морав да одам пешки до другата станица мислејки дека нема...
Jas um bil vo nena hotelot, Hotelot e dobar, plazata e dobra, moreto dlaboko so branovi.
А стерелизатор? Цуцла? Шишиња? Немам поима што би ми требало искрено .
Како да ги продложам дремките ? По 30 минути се. За да запие во разумно време по 5 дремки треба да има. Легнам со неа, џабе е пак стане. Настината...
Да пробаш со шпатулче после бањање да му ги поминеш, има во дм, има и на тему многу избор различни.. лепенки исто ама нема да стои може, ова за...
Dali nekoj ima odeno skoro kaj kamile so nedeli ja baram ne mi odgovara
[ATTACH]
Ема Радујко [ATTACH]
Здраво, препорака за втор роденден кај што ќе бидат повеќе возрасни(околи 35 до 40 макс) и 10тина деца сите на возраст од 2 до 4 години.
Епа многу касно станува, затоа и многу касно заспива. 7-7и пол е идеално.
матичниот гинеколог треба да ти ја издаде.
Separate names with a comma.