Девојки мене ме интересира колку време се чека за лапароскопија? Утре сум на преглед и ќе ме стават на список. Дали е месец, две, три недели?
Здраво женски, дали знаете за колку време се готови резултатите од хормоните кога се прават на клиника?
А ние со едно женско дете?
Е истото ме кочи.. Бевме пред две години со мм преубаво стварно ама не верувам дека ќе ми е практично со дете сега. Да е над 3 години океј ама вака и...
И да и не. Зависи како гледаш на новата кинематографија. Приказната е [SPOILER]
Дали ќе го користиш овој или CH Alpha на Гелита и двата се одлични и едни од најдобрите на пазарот, докажани германски брендови во оваа област....
И јас ептен ја сакам турска ради хотелите и ал инк ама од искуство пошто мн пати сме биле анталија/кемер/аланија претпоставувам тој дел го гледаш...
Застани со 4 жмигавци на паркингот кај Малага спроти Палома Бјанка ..или кај таксистите спроти Мин.за правда..хаос е таму за паркинг, а ако има...
:D Морам, ако ме банираат:tmi:, бар по забавно да ме памтите [SPOILER]
A,ti od kaj znaes nie kako se imame dogovoreno so mm!Ete resivme na Badnik da bide pariceto.
Бев сабајле на второ мислење за втор скрининг кај Димчев и ми го измери 31,32 и ми рече дека е супер. Не ми спомна ни мирување ни лежење, така да...
А машкото не може сам да замеси лепче? Со дунда се меси? Не може да отиде да си купи пита или лепче со паричка?
ПС: Научи си ги да замесат и мазник и лебче, оти коа ќе ги останат кај тебе дома неженети и разведени, а тебе нема да ти се може, нема ваљда глади да...
Тоа ме успива
Со ова се се сложувам дека треба да се испочитува, зошто да не. Ама тоа што јас го напишав е во врска со твојот коментар претходно и мојата реплика...
Исто воопшто не обрна внимание, рече дека секоја втора го имала ова :)
Јас правев третман со колагенски конци.Ефектот е далеку подобар од било кој колаген досега што пиев.Лицето одма доби свежина,сјај,полност и...
Дали е таа сопругата на Ед Харис? Дали вреди да се гледа филмот Weapons?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
во секое школо е различно. Ние не сме од скопје, децава од 1во одат една смена - од сабајле. Оброци носат од дома. Првиот оброк е со учителката а...
Separate names with a comma.